site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

EFES SELÇUK’TA KALKINMA BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ: 4,5 YILDIR KORUDUK, KALKINDIRDIK

14.10.2023
A+
A-

Efes Selçuk Belediye Meclisi Ekim Toplantısı üçüncü oturumla tamamlandı. Meclis toplantısında 2024 Mali Yılı Bütçesi 650 Milyon TL olarak belediye meclisinde kabul edildi.

Bütçenin yapılmasında emeği geçen herkese ve belediye meclisi üyelerine teşekkür eden Başkan Ceritoğlu Sengel; “2019’ da benim belediye başkanı olduğum dönemden bu yana hiçbir zaman biz hayali bir bütçe yapmadık. Pandemi dönemi dahil olmak üzere yaptığımız her bütçe yüzde 80 oranında kesinleşti. Hatta bu sene kesinleşmesi 95’lerin üzerine çıkacak ki, 10 yıllık meclis üyeliği yaptığım ve öncesini de kapsayan dönemde böyle bir gerçekleşme oranı hiçbir dönemde olmadı. Demek ki biz bu işi biliyoruz” dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE RÜŞTÜMÜZÜ İSPAT ETTİK
Efes Selçuk Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında Türkiye’de adını duyuran birçok çalışmaya imza attığını belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı işler sadece müdürlüğün kapsamında değil aşevinden dağıtılmış olan yemek de sosyal yardım işidir. Öğrencilerin öğle yemeklerinin evlerine teslim edildiği, çocukların anne karnına düşmesinden itibaren annelerinin beslenmelerine destek verilen bir sistem düşündüğümüzde ki, bunlar sosyal yardımın bir parçası olup bizim şirketimiz üzerinden götürdüğümüz bir iştir. O anlamda hangi kalemin hangi müdürlüğün bütçesinden çıktığı değil sosyal yardımın hangi evlere nüfus ettiği çok önemli. Bu konuda Selçuk Belediyesi Türkiye’ye örnek olabilecek çalışmalarla rüştünü ispat etmiştir” dedi.

Bütçenin bir önceki yıla göre yüzde 40 arttığını belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “Biz 4,5 yıldan beri koruduk, kalkındırdık. Bu süreç içerisinde daha da yapacağımız çok iş var. Efes Selçuk’un iyi niyete, Efes Selçuk’un bu kent için atan kalplere ihtiyacı var. O yüzden biz bütçemizi yaparken ekonomik olarak öngörülebilir bir bütçe yapıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.