site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Efes Selçuk’ta Kadınlara Psikolojik Danışmanlık Hizmeti

Efes Selçuk’ta Kadınlara Psikolojik Danışmanlık Hizmeti
29.01.2022
A+
A-

Efes Selçuk Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi aracılığıyla kadınlara psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor

Efes Selçuk Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi’nde kadınlara yönelik Psikolojik Danışmanlık Hizmeti devam ediyor. Psikolog Birgül Gönül danışmanlığında kentte kadınlara yönelik verilen psikolojik danışmanlık hizmeti ile kentte yaşayan kadınların hayat kalitesinin yükseltilmesi hedefleniyor.

Bireyin günlük hayatta yaşadığı sorunların üstesinden gelmesi anlamında psikolojik danışmanlık hizmetinin önemine değinen Psikolog Birgül Gönül; “Yaşam olaylarına bağlı olarak hepimiz birtakım sorunlar yaşarız. Bazen bunların üstesinden gelir bazen de gelemeyiz. Özellikle Covid 19 ve devamındaki mutasyonlarla birlikte yaşam alanlarımızda kaygılarımız ve zorlanmalarımız arttı ve çözüm üretmekte zorlamaya, daha fazla destek almaya ihtiyaç duymaya başladık. Çözüm üretemediğimizde zihinsel ve duygusal olarak yıpranıp, hayattan keyif alamayız. Psikolojik yardım alma ihtiyacı duyarız. Bu çok insani bir şeydir. Efes Selçuk Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi’nde bireysel danışmanlık hizmeti verilerek, kişinin yaşam kalitesini düşüren sorunlara birlikte bakılarak, bireyin kendi çözümlerine ulaşması sağlanmaktadır” dedi.

Efes Selçuk Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi’nde kadınlara yönelik sağlanan psikolojik danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyen kadınları 0232 892 27 35 numaralı telefondan ya da Kadın Dayanışma Merkezi’nden bilgi alabilirler.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Kocası işsiz çocukları işsiz belediye iş için müracaat etmiş,işkur iş başvurusu yapmış ama torpille eşini dostunu yerleştirilen kurumlardan cevap alamamış çaresiz bekleyen insanların derdini çözen bir kurum var mı? Acaba, boş zaman diliminde göstermelik işler bunlar,kendileri rahat başkalarına destek böyle oluyor demek ki…