site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes Selçuk’ta 4009 Sokak Yenileniyor

Efes Selçuk’ta 4009 Sokak Yenileniyor
06.05.2021
A+
A-

Efes Selçuk Belediyesi 4009 sokakta taş tamir çalışmalarına başladı. Kentin ana akslarından biri olan sokakta devam eden çalışmaları Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yerinde inceledi.

14 Mayıs Mahallesi ile Zafer Mahallesi’ni birbirine bağlayan 4009 sokakta başlayan taş tamir çalışmaları ile ilgili Başkan Yardımcısı Cansu Bakıcıol’dan alınan bilgilere göre İzmir Gaz, Telekom ve İZSU tarafından gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarında yapılan kazılar sonrasında taş tamirleri yapıldı. 2021 yılı başında da Gdz Elektrik Dağıtım alt yapı yenilemesi için 4009 sokakta çalışmalarını tamamladı, gerekli testler yapıldı. Testlerin tamamlanmasının ardından yolun üst kapaması için taş tamiri çalışmalarına başlayan Efes Selçuk Belediyesi, Gdz Elektrik Dağıtım ile yapılan protokol sonucu 350 metre uzunluğunda 4009 sokak ve sokağa bağlı olan 4 tane aksın tamirini tam kapanma dönemi sona erene kadar tamamlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.