site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes Selçuk Kent Konseyi, “Efes Bizimdir” Kampanyası için sokağa çıkıyor

Efes Selçuk Kent Konseyi, “Efes Bizimdir” Kampanyası için sokağa çıkıyor
04.02.2022
A+
A-

Efes Selçuk Kent Konseyi tarafından Efes Alt Kapı Otoparkı ile ilgili sürecin yürütülmesinde yol haritası çizilmesi amacıyla bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya demokratik kitle örgütleri, siyasi partiler, oda, dernek başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyelerinin katıldı. Toplantıdan bir kez daha Efes Selçuk’un hakları için bir arada hareket etme, birlik olma yönünde karar çıktı.

Toplantıya katılan sivil toplum örgütlerinin isteği üzerine Efes Selçuk Kent Konseyi Başkanı Suna Gündoğdu ilçede faaliyet gösteren siyasi parti temsilcileri ile görüşerek imza kampanyası için destek istedi.

Alınan karar gereğince Efes Alt Kapı Otoparkı ile ilgili ilçe genelinde bir imza kampanyası başlatılmasına karar verildi.

Efes Selçuk Kent Konseyi ve tüm bileşenleri olarak “Efes Bizimdir” sloganı ile düzenlenen imza kampanyası başlatılmasına karar verildi.

Alınan karara göre 5- 11 Şubat tarihlerini kapsayacak şekilde düzenlenecek imza kampanyası belirtilen şu nokta ve saatlerde düzenlenecek:
1- Efes Alt Kapı Otoparkı – saat 13.00
2- Migros (Eski TANSAŞ) – saat 10.00
3- Aslanlı Havuz – saat 10.00
4- İM Kuyumculuk karşısı – saat 10.00
5- Tahsin Ağa Cami Önü – saat: 10.00

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.