site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

EFES SELÇUK HALKI İŞARETİ VERDİ: BİR DAHA FİLİZ BAŞKAN

EFES SELÇUK HALKI İŞARETİ VERDİ: BİR DAHA FİLİZ BAŞKAN
24.03.2024
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Efes Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel’in “Halk Buluşması ve Yeni Projeler Bereketli Gelecek tanıtım toplantısına insan seli aktı. Alanı dolduranlara seslenen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Ben kendimi sizlere emanet ettim beş yıl boyunca, bir beş yıl boyunca da sizler bana emanet olmaya devam edeceksiniz ve her şeyden önce zafer bizim olacak. Zafer Efes Selçuk’un olacak!” dedi.
“Halk Buluşması ve Yeni Projeler Bereketli Gelecek” tanıtım toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Murat Bakan, CHP İzmir İl Yöneticileri, CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Halk Buluşması’nda Efes Selçuklular ve partililer İstasyon Meydanı’nı coşkuyla doldurdu.

Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Efes Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel’in önümüzdeki beş yıllık süreçte hayata geçireceği projelere dair izlenen videonun ardından coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Şu anda 2019’dan itibaren yanımızda olan, ‘Sen hiç üzülme karıncanın bile kardeşi var, o da Cumhuriyet Halk Partisi’dir” diyen değerli Genel Başkanımız Özgür Özel aramızda. Sayın Genel Başkanımın yanında İzmir milletvekillerimiz, İzmir İl Başkanımız, çok değerli İl Yöneticilerimiz, İlçe Başkanlarımız, İlçe Yöneticilerimiz de var. Bu neyi sağlıyor biliyor musunuz? İnsana güvende olduğunu hissettiriyor. İnsanın daha emin adımlarla ilerlemesini sağlıyor. Kendine daha çok güvenerek mücadele etmesinden hiç bir şekilde geri kalmamasını sağlıyor. O anlamda bu büyük aile, aynı zamanda her zaman beni kalbine basan siz değerli yurttaşların her birine can-ı gönülden teşekkür ediyor, hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

HER ŞEYDEN ÖNCE SİZLERE GÜVENİYORUM
Beş yıl boyunca her türlü zorluğa karşın belediye emekçileriyle birlikte dayanışmadan geçen bir sürecin sonunda gelecek dönem projelerinin hazır olduğunu belirten Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Projelerimizin hâlihazırda beş yıl öncesinde yazdıklarımıza ek olarak hepsinin bütçesi hazır, uygulamaya hazır, hatta bir kısmı da uygulanmaya başlanmış, örneğin kreşlerimiz gibi, Belevi’de yaşayanlar çok iyi bilirler kreşin başladığını, hepsi de uygulamaya hazır. Sadece tek yapmamız gereken 31 Mart’ta sizlerin oylarıyla tekrar belediye başkanı seçilmek. Ben sizlere çok güveniyorum. Biz bundan sonrası için çok daha emin adımlarla yürüyoruz. Çünkü ne kadar çok zorluk yaşadıysak yaşayalım hep beraber onları aşmayı bildik. Zorlandık mı? Evet. Çünkü her türlü sürecin sonu bize denk geldi. Meryemana Otoparkı gibi, Efes alt kapı otoparkı gibi ama hiç yılmadık. Her seferinde arkamı döndüm ve dedim ki; “Efes Selçuk benimle birlikte. Korkma! Eğer o hak bu kente aitse söke söke alırız evelallah!” Bundan sonra da bütün her şeyi hep birlikte yapacağız. Ben ve sizlerle her şeyi hep birlikte yapacağız. Tıpkı beş yıldır her şeyle hep birlikte mücadele ettiğimiz gibi. Her koşulumuzla hazırız” diye konuştu.

FİLİZ BAŞKAN GÜÇLÜ KARARLI BİR YÖNETİM SERGİLEDİ
Proje tanıtım toplantısında konuşan CHP Genel Başkan Özgür Özel, Filiz Başkan ile birlikte parti bayrağını eline alarak; “Bu bayrak CHP’nin bayrağı. Bu bir parti, kurucusu belli, genel başkanı belli, amblemi belli. Kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olan, Genel Başkanı Özel olan bu partinin birde adayı var. Efes Selçuk adayı Filiz Ceritoğlu Sengel’dir, dahası yok. Efes Selçuk’ta bir başka CHP adayı yok” dedi.
2019 yılında Filiz Ceritoğlu Sengel için Efes Selçuk’tan destek istediğini hatırlatan CHP Genel Başkanı Özgür Özel; “Bir Cumhuriyet kadınını, inandığımız, güvendiğimiz partinin bir evladını, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu ve temsilcisi Cumhuriyet kadınını elinden tutup size emanet etmiştim. Siz de emanetinize sahip çıktınız sağ olun, var olun. Bugün Efes Selçuk’ta o güne göre çok ileri bir noktadayız. Pandeminin yarattığı bütün zorluklara rağmen zira burası turistin geldiği zaman ekonominin canlandığı bir yer, belediyenin gelirlerinin turizme bağlı olduğu bir yer. Ama pandemiye rağmen ne belediyenin işçisini ne esnafı yalnız bırakan güçlü, kararlı bir yönetim sergiledi Filiz Başkan. Kendisini yürekten tebrik ediyorum” dedi.

FİLİZ BAŞKAN KAZANACAK SELÇUK KAZANACAK
Cumhuriyet Halk Partisi’nin kavgaların ve gerilimlerin partisi olmadığının altını çizen Özel; “Partinin gerçekleri vardır. Bu partinin yüzünü öne eğdirmemiş, başını öne eğdirmemiş, bizi mahcup etmemiş anketlerde yüksek memnuniyet oranıyla yeniden aday olmuş Filiz Ceritoğlu Sengel’e sahip çıkmak her Cumhuriyet Halk Partili’nin, her Atatürkçünün, her Cumhuriyet Halk Partisi sevdalısının boynunun borcudur. Selçuk’ta Filiz Başkan kazanacak, Selçuk kazanacak. İzmir’de Cemil Tugay kazanacak, İzmir kazanacak. Türkiye’de Türkiye İttifakı kazanacak, Türkiye kazanacak. Daha büyük başarılara yürümesi için Filiz Ceritoğlu Sengel’i sizin kızınızı, sizin evladınızı, partimizin adayını, bir Cumhuriyet kadınını sizlere emanet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.