site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Efes Selçuk Belediyesi Ramazan’da Dayanışmayı Büyütüyor

Efes Selçuk Belediyesi Ramazan’da Dayanışmayı Büyütüyor
10.04.2021
A+
A-

Efes Selçuk Belediye Meclisi Nisan Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. 2020 Yılı Faaliyet Raporu’nun kabul edildiği meclis toplantısında, geçen yılın “dayanışma yılı” olduğunu olduğunun altını çizen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel kentte dayanışma kültürünü pekiştirecek Ramazan Dayanışma Paketi” ve “Efesli Bebeler” projesinin de detaylarını paylaştı.

2020 dayanışma yılı çalışmaların yer aldığı faaliyet raporunun da ayrıntılı sunumunu yapan Başkan Ceritoğlu Sengel, Meclis üyeleri ve dinleyicilere yıl boyunca başta esnaf, ihtiyaç sahibi yurttaşlar, öğrenciler, can dostlarımız sokak hayvanları olmak üzere her kesimden yaşama dokunan dayanışma ve hizmetleri hatırlatarak, pandemiye rağmen kesintisiz olarak sürdürülen yatırımlar ve hizmetleri de yaptığı sunumda anlattı.

Pandemi dönemini dayanışma yılı ilan eden Efes Selçuk Belediyesi, bir yılı aşkın süredir sürdürdüğü dayanışma faaliyetlerini Ramazan ayı boyunca büyüterek sürdürecek.

Kent esnafına yönelik destek önlemlerini Pandeminin başlangıcından itibaren hızla hayata geçiren Efes Selçuk Belediyesi, Ramazan ayı dayanışmasını esnafı da destekleyecek şekilde düzenliyor. Hem ihtiyaç sahiplerine hem de esnafa destek olacak İftar Kartı Desteği, Efes Selçuk’ta paket servis hizmeti veren restoran, pideci ve fırınların dahil olacağı proje ile iftar Kart üzerinden dayanışmayı mümkün kılacak.

Belediye tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerinin İftar Kart’larına yüklenecek dayanışma bedelleri sayesinde ihtiyaç sahipleri anlaşmalı esnaflardan iftar yemeği ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. İftar Kartı Desteği projesi ile Ramazan ayı boyunca hem esnafa destek olunacak hem de ihtiyaç sahiplerinin iftar yemekleri dayanışma ile karşılanacak.

RAMAZAN DAYANIŞMA PAKETİ
Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi yurttaşların beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik Ramazan Dayanışma Paketi projesi ile dayanışma yardımı yapmak isteyen yurttaşların Ramazan Dayanışma Paketi destekleri Efes Selçuk Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi yurttaşlara düzenli olarak ulaştırılacak.

Destekte bulunmak isteyen yurttaşlar, ramazan.efesselcukbelediyesi.com adresinden iki farklı dayanışma paketinden istedikleri miktarda satın alabilecek. Satı alınan dayanışma paketleri, Efes Selçuk Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

EFESLİ BEBELERE BEZ VE MAMA DESTEĞİ
Efes Selçuk Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda sosyal yardım alan ve pandemi sürecinde gelir kaybına uğrayan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

İhtiyaç sahibi yurttaşların bebeklerine bez ve mama desteği Ramazan ayında da genişleyerek devam edecek.

Sosyal Yardım Hizmetleri’ne başvuran ihtiyaç sahibi yurttaşlar, belediye bünyesinde oluşturulan objektif yardım komisyonu değerlendirmesinin ardından aylık bebek bezi ve maması yardımına erişecekler. Dayanışma kampanyasına destek olmak isteyen yurttaşlar ise Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurarak dayanışmanın parçası olabilecekler.

 

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    İnşallah bu malzemeleri selçuk esnafından alıyorsunuzdur. Herkese bölerek tüm esnafımız iş yapsın.