site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Efes Selçuk Belediye Ailesi Bayramlaştı

Kurban Bayramı öncesinde Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, belediye personeli ile bir araya geldi. Efes Selçuk Belediye personelini “bir aile” olarak nitelendiren Başkan Sengel, “Efes Selçuk Belediye Ailesi olarak ne mutlu ki bir bayram öncesi daha birlikteyiz.

Efes Selçuk Belediye Ailesi Bayramlaştı
01.08.2020
A+
A-

Kurban Bayramı öncesinde Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, belediye personeli ile bir araya geldi. Efes Selçuk Belediye personelini “bir aile” olarak nitelendiren Başkan Sengel, “Efes Selçuk Belediye Ailesi olarak ne mutlu ki bir bayram öncesi daha birlikteyiz. Tüm birimlerde görev yapan çalışanlarımızla bayram öncesi bir yemekte buluşalım istedik” dedi.

Efes Selçuk’ta Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Mezbahanın bayram için hazırlanmasının yanı sıra Zabıta ekipleri tarafından bayram öncesi restoran, kafe ve pastane denetimleri yapıldı. Kent sokakları, ana caddeler, alt geçitler bayram için özenle temizlendi.

Arefe Günü’nde Efes Selçuk Belediye personeli ile Vasıtalar Amirliği’nde bir araya gelen Başkan Sengel sendika temsilcileri ile birlikte belediye personeline toplu iş sözleşmesine ilişkin bilgi verdi. Toplu sözleşme için yetki beklediklerini belirten Başkan Sengel; “ Biz sendikalarla gerekli görüşmeleri yapmaya devam ediyoruz. Ancak konu ile ilgili olarak bize henüz yetki gelmedi. Biz gerekli yerlere yazılarımızı yazdık. Sizlerle mevcut şartlarda neler yapabileceğimizi oturup konuşmak için cevap bekliyoruz. İlerleyen günlerde adil ve koşullara uygun bir yöntemle bu süreci tamamlayacağız. Hepinize ailelerinizle birlikte mutlu bir bayram diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.