site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes Esnafının Sorunları Görüşüldü

Efes Esnafının Sorunları Görüşüldü
18.08.2015
A+
A-

1439903186A

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı başkanlığında toplanan heyet Efes esnafının sorunlarını dinledi. Toplantıda sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın başkanlığında düzenlenen toplantıya Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Dahi Bakıcı, İlçe Jandarma Komutan V. Nejat Örsel ,Yazı İşleri Müdürü Veysel Badem, Turizm Danışma Müdürü Mehmet Falakalı, Efes Müzesi Müdürü Cengiz Topal, Efes Turistik Eşya Satıcıları Derneği Başkanı Mehmet Ürkmez ve Efes esnaflarının katılmasıyla esnaf sorunlarının ve çözüm önerilerinin tespiti için bir toplantı gerçekleştirildi. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın açılış konuşmasını yaptığı toplantı da bölgede yaşanan sorunlar belirlenerek bu sorunların sebepleri konusunda taraflar dinlenerek ve çözüm önerileri sunuldu.

ÜRKMEZ: BÖLGEDE KAYITSIZ ÇALIŞAN KİŞİLER VAR

Efes turistik Eşya Satıcıları Derneği Başkanı Mehmet Ürkmez ise yapmış olduğu konuşmada; “Efes esnafı olarak turizmden pay almak istiyoruz. Gelen turistlerin ihtiyaçlarını karşılaması için çok az süre veriliyor. Rehberler gelen turistlerin alışveriş yapmasına izin vermiyorlar. Ayrıca bölgede mekan sahibi esnafların dışında kayıtsız çalışan ilgisiz kişiler var. Esnaf olmayan kişilerin bulunması dolayısıyla gelen turistler rahat alışveriş yapamıyor. Temizlik faaliyetlerine önem verilmiyor. Bizler esnaf olarak bu durumdan şikayetçiyiz” diyerek şikayetlerini dile getirdi.

BOYACI: ALANDA YENİDEN DÜZENLENME YAPILACAK

Toplantının sonunda Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ise “Esnafımızın her zaman yanındayız. Sorunları çözmek için üzerimize düşen her şeyi yapacağız” diyerek esnafın yanında olduğunu bildirdi. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı kısa ve orta vadede sorunların çözümü konusunda belediye zabıtası ve jandarma tarafından da gerekli desteğin sağlanacağı, Efes’in UNESCO tarafından Dünya Miras listesine alınması nedeniyle alanın yeniden düzenlenmesinin yapılacağı, alanda uygun ortamın sağlanacağını ifade etti.

EFES ESNAF2

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Bulut gibi havaya kalkıp insanların üzerine yapışan tozlu yola çare bulun..

  2. Anonim dedi ki:

    efes yıkılsın herkes kurtulsun

  3. Anonim dedi ki:

    efeste kayıtsız iş yapan kim varsa, ruhsatında olmayan işleri kim yapıyorsa bir an önce cezai işlem uygulanmalıdır.