site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ebru Sertbay Selçuk’ta Kampa Girdi

Ebru Sertbay Selçuk’ta Kampa Girdi
18.07.2013
A+
A-

DSC_6399

2013 Miss Model Of Turkey modellik yarışmasında 4’ncü olan Ebru Sertbay, tacını aldığı Selçuk Pamucak’ta ki Aqua Fantasy’de kampa girdi.

26 katılımcı bayanın içinden 4.’lük elde eden Ebru Sertbay, Türkiye’yi temsil edeceği uluslararası yarışmaya Aqua Fantasy’nin doğal güzellikleri arasında yaptığı tatil ile hazırlanıyor. Uzun bir koşuşturma turundan sonra  Aqua Fantasy’e gelerek tacını aldığı yerde enerji toplayan Sertbay, kendisineTuğba Özay’ı örnek aldığını söyledi.

İtalya’da yapılacak olan yarışmada Türkiye’yi temsil edecek olan Ebru Sertbay, uykuyu çok özlediğini, bütün çalışmalarında kendisine örnek aldığı Tuğba Özay’ın her zaman her şartta desteğini aldığını belirterek “Miss Model Of Turkey yarışmasında 4’ncü seçildikten sonra gerek yurt dışından gerek yurt içinden birçok teklif geliyor. Ancak şuan da yurt dışında yapılacak olan yarışmada ülkemi temsil etmekten başka bir düşüncem yok. Yarışmanın ardından gelen teklifleri değerlendirerek tercihimi yapacağım” dedi.

VEYSEL EROL-DHA-SELÇUK

DSC_6439

BURSALI EBRU SERTBAY, BEN ARTIK SELÇUGUN SÝMGESÝYÝM.SELÇUKLUYUM.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.