site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

DSP İzmir’de 10 Adayını Açıkladı

DSP İzmir’de 10 Adayını Açıkladı
04.02.2014
A+
A-

dsp

10 ilçe adayını açıklayan DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe, “Doğru adaylarla yola çıkıyoruz. Oylar bütünleşerek, önceden yaşanan DSP rüzgarı tekrar esecek” dedi

İşte adaylar

İşte DSP İzmir’in 10 ilçe adayı: Bornova – Kemal Pülten, Urla – Berkant Yılgör, Aliağa -Mehmet Emircan, Menderes – Arif Ekti, Menemen – Mustafa Seviş, Ödemiş Bülent Sarı, Beydağ – Ümit Çakır, Güzelbahçe – Ertan Avkıran, Torbalı – İbrahim Öz, Tire – Mustafa Güngör.

Demokratik Sol Parti, İzmir’de 10 ilçe Belediye Başkan Adayını belirledi.

10 aday arasında sürpriz bir isim de yer aldı. Güzelbahçe eski belediye Başkanı CHP’li Ertan Avkıran, Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Önümüzdeki günlerde daha büyük sürprizlerle geleceklerini belirten DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe, “Bugün Güzelbahçe adayımızın İzmir’i şaşırttığı gibi Karşıyaka adayımız da İzmir gündemini sarsacak” dedi.

Karşıyaka’da adaylarının görüşmelerinin devam ettiği için ismini vermediğini ifade eden Karakülçe, ”Adayımızın ismini açıkladığımızda herkes çok şaşıracak. Foça’da Osman Mert, Bergama’da İdris Yavuzyılmaz ile görüşeceğiz” dedi.

Güzelbahçe, Torbalı ve Tire ilçelerinde iddialı olduklarını belirten Karakülçe, diğer siyasi partilerin baştan başladıklarını kendilerinin ise en son büyükşehir belediye başkan adayını açıklayacaklarını söyledi.

Karakülçe, “Güzelbahçe, Tire, Torbalı ilçelerine kesin gözüyle bakıyoruz. Oyların bütünleşeceğini düşünüyoruz. Coşkuyu gördük. Eğer bu adaylar olmasaydı, o zaman oylar bölünecekti. Doğru adaylarla yola çıkıyoruz. Oylar bütünleşerek, önceden yaşanan DSP rüzgarı tekrar esecek. İzmir solun kalesi olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Seçmen pusulasının ikinci sırada olduklarını belirten Karakülçe, ”Birinci sırada olan parti muhtemelen İzmir’de birçok yerde seçime girmeyecek. Dolayısıyla bizim adaylarımız pusulada birinci sırada girecek. Bu da bizim avantajımız olacak” şeklinde konuştu.

“Halkla beraber olacağız”

Adaylarda aradıkları kriterleri de anlatan Selçuk Karakülçe, “Bir kere demokratik solculuk en önemli kriter olacak. Güzelbahçe, Torbalı ve Tire adaylarımız, Ecevit’in çok eski dönem arkadaşları, beraber siyaset yaptığı kişiler. Çağdaş, laik, demokratik, Atatürk Cumhuriyeti’ne sonuna kadar bağlı olmaları gerekiyor. Bu kıstaslar bizim için olmazsa olmazlarımız. Ayrıca aday dürüst olacak ve halkla beraber çalışacak yapıda olacak” dedi.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. kulis dedi ki:

    dsp selçuktan aday cıkaracak gibi herkesın tanıdıgı siyaset içinden biri