site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Diabate tamam, rota Ünal Karaman!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe’nin, Trabzonspor’un gözden çıkardığı ve kadro dışı bıraktığı Fousseni Diabate’ye talip olduğu iddia edildi. Teknik direktörlük için ise Ünal Karaman ismi ön plana çıktı.

Diabate tamam, rota Ünal Karaman!
18.01.2021
A+
A-

Önceki hafta 1-0 kaybedilen Fraport-Tav Antalyaspor maçının ardından İlhan Palut’la yollarını ayırıp henüz yeni çalıştırıcısını belirlemeyen Göz-Göz’de, yönetimin takım planlaması ve bütçe konusunda Karaman’la bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi. Başkan Mehmet Sepil’in deneyimli teknik adamda karar kıldığı ve Ünal Karaman’ın bu hafta içinde kurmaylara kesin cevabını vereceği kaydedildi.

Son olarak geçen sezon Trabzonspor ve Çaykur Rizespor’u çalıştıran Karaman’ın yarın oynanacak Gençlerbirliği maçını da tribünden izleyebileceği kaydedildi. Göz-Göz’ün Ünal Karaman’ın olmaması halinde Tolunay Kafkas, Bülent Korkmaz ve İbrahim Üzülmez gibi alternatif hocalara yöneleceği de kaydedildi.

DIABATE TAMAM
Transfer çalışmalarını da sürdüren Göztepe, Trabzonsporlu kanat oyuncusu Fousseni Diabate transferi için kulübüyle her konuda anlaştı. Diabate’nin İzmir’e gelip sözleşme imzaladıktan sonra takıma katılacağı vurgulandı. Yunanistan’ın Paok takımında top koşturan Nijeryalı orta saha Anderson Esiti ve Stoke City’de forma giyen kanat Tom Ince transferlerinde de sona gelen İzmir ekibinin Gençlerbirliği maçının ardından imzaları art arda attıracağı vurgulandı. Trabzonspor’a sezon başında Fransız temsilcisi Amiens SC’den transfer olan Malili Diabate, bordo-mavili formayı toplam 7 resmi maçta giydi. Sahada 247 dakika kalan 25 yaşındaki oyuncu skora katkı koyamadı.

RAKİP GENÇLERBİRLİĞİ
Süper Lig’de geçen cumartesi günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor’u 3-2 yenerek rahat bir nefes alan Göztepe yarın evinde Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Sarı-kırmızılıları sahaya antrenör Yasin Güleryüz çıkaracak.

Göztepe’de yeni tip koronavirüs testi pozitif olan bir oyuncunun karantinası sürerken, Alpaslan Öztürk’ün sakatlığı da devam ediyor. Bu maç öncesi sarı-kırmızılı ekibin 22 puanı bulunurken, son 2 maçında puan elde edemeyen Gençlerbirliği ise 19 puanla 17’nci durumda yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.