site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Dervişoğlu’ndan Delegeye Mektup

Dervişoğlu’ndan Delegeye Mektup
22.10.2012
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı D. Müsavat Dervişoğlu 4 Kasım 2012 tarihinde yapılacak olan 10. Olağan Kurultay’da oy kullanacak delegelere mektup yazdı. 6 Ekim’deki Balgat Gösteri Merkezinde yaptığı konuşma görüntüsünün de bulunduğu mektubu gönderen Dervişoğlu, içeriğinde birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Milliyetçi Hareket’in kader kurultayına hazırlandığını hatırlatarak başladığı mektubunda bu kurultayın Milliyetçi – Ülkücü camia için değil, Türk milletinin geleceği açısından büyük önem arz ettiğini belirtti. Mağlubiyetlere alışmanın Türk Milliyetçilerinin kaderi olamayacağını dile getiren Dervişoğlu, “Yüzyılla sözleşmek yetmiyor, gerçeklerle yüzleşmenin zamanı gelmiştir”  dedi.

 “Es” verecek değil, “ Ses” verecek lider

Türk Milletinin ve Ülkücü Hareket’in sosyal genleri, “kuzu sessizliğine” değil, Allah’ın lütfu ve keremiyle “bozkurt sesine” göre programlandığına satırlarında yer veren Dervişoğlu, sabır denizinin tükendiğini ve beklentilerin üst noktaya ulaştığını belirtti. Türk Milleti “es” verecek değil, “ses” verecek bir lideri Milliyetçi Hareketin başında görmek istediğini dile getirdi.

“Ülke sizin, parti sizin, karar da sizindir” diyen Dervişoğlu, “Sen iste talih değişsin, Sen iste tarih değişsin” diyerek  partililerine ve genel kurul delegelerine seslendi.

Dervişoğlu’nun işte o mektubu;

Değerli Dava Arkadaşım;

Malumunuz olduğu üzere Milliyetçi Hareket Partisi bir kader kurultayına hazırlanmaktadır.

Bu kurultayda alınacak kararlar sadece Milliyetçi-Ülkücü camia için değil, Türk Milletinin geleceği açısından da büyük bir önem arz etmektedir.

Türkiye üzerinde hesabı olanların, Milliyetçi Hareket üzerinde planı olmadığını düşünmek abesle iştigal etmek anlamına gelir.

Bizlere düşen; kurulan tuzakları bozmak ve önümüze çıkartılan engelleri aşmak yolunda her zamankinden daha fazla gayret sarf etmek olmalıdır.

Bugünün şartlarına bakarak Milliyetçi Hareket Partisinin, milletin beklentilerine karşılık vermek üzere iktidar olma hedefini ortaya koyan bir görüntü sergileyememesi yüreğimizi kanatmaktadır.

Yaşanan her seçimden sonra “iktidar olduk mu?” değil, “acaba barajı geçebildik mi?” sorusuna cevap aramak ülkücü karakterimiz ile bağdaşmamaktadır.

Mağlubiyetlere alışmak Türk Milliyetçilerinin kaderi olamaz!

Tartışılan, partimizin ve genel başkanımızın saygınlığı değil, siyasi etkisizliği ve başarısızlığıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu mevcut haliyle misyonuna ve toplumsal beklentilere uygun bir anlayışla yönetildiğini söyleyebilmek mümkün değildir.

“Yüzyılla sözleşmek” yetmiyor, şimdi  “gerçeklerle yüzleşmenin” zamanı gelmiştir.

Türk Milleti, Milliyetçi Hareket’in son yıllarda üstlendiği “kuzuların sessizliği” rolünü artık kabullenememektedir.

Herkes bilmelidir ki; Türk Milletinin ve Ülkücü Hareketin sosyal genleri, “kuzu sessizliğine” değil, Allah’ın lütfu ve keremiyle “bozkurt sesine” göre programlanmıştır. Bu yaradılıştan gelen bir özelliktir.

Sabır denizi tükenmiş ve beklenti üst noktaya taşınmıştır.

Gerek millet ve gerekse Milliyetçi Hareket aynı şeyleri aramaktadır.

Türk Milleti “es” verecek değil, “ses” verecek bir lideri Milliyetçi Hareketin başında görmek istemektedir.

Tarihe kayıt düşmekle yetinen bir anlayış yerine, tarih yazma ve tarih yapma kararlılığı sergileyen güçlü bir iradenin teşekkülü hedeflenmektedir.

Takdir yetkisi, köşe yazarları ve siyaset mühendislerine bırakılamaz.

Kararı, bayraklaşmış bir iradeyi temsilen kurultay salonunu şereflendiren sizler vereceksiniz.

Ülke sizin, parti sizin, karar da sizindir.

“Sen iste talih değişsin!.. Sen iste tarih değişsin!..”

10. Olağan Kurultayımızın başta ülkemize ve milletimize, mensubu olmakla şeref duyduğumuz Türk Milliyetçiliği ailesine ve aydınlık ufukların teminatı partimize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyor, bilvesile sevgi ve saygılar sunuyorum.

Milliyetçi Hareketin İktidarında buluşmak üzere, Allah yar ve yardımcımız olsun…

D. Müsavat DERVİŞOĞLU

MHP Genel Başkan Adayı

YORUMLAR
  1. selcuklu dedi ki:

    sayın dervisoglunu mhp nin basında görmek istiyoruz basarılar baskanım