site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Deppo Efes’te Mevcut Odaların Tamamı Doldu

Deppo Efes’te Mevcut Odaların Tamamı Doldu
23.10.2014
A+
A-

deppo efes inceleme (2)

Bu yıl işleme giren ve çok sayıda üreticiye hizmet veren Deppo Efes’in yanında bulunan araziye de ikinci bir alternatif soğuk hava deposu yapılması hedefleniyor. Deppo Efes’e giderek yerinde incelemelerde bulunan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Soğuk Hava Deposundaki yoğunluğu görünce konuyu belediye meclisinde dile getirerek bu alana soğuk hava haznelerinin yapılması gerektiğini söyledi.

Selçuk Belediyesi Danışmanı Prof. Dr. Tayfun Ağar ve beraberindeki birim sorumluları ile birlikte Deppo Efes’i gezerek yerinde incelemelerde bulunan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, mevcut odaların tamamının dolu olduğunu, boşalan bir odanın yarım saat içinde hemen dolduğunu, dışarıda bekleyen çok daha fazla müşterinin beklediğini gördüğünü belirtti. Bu durumun üreticiyi koruyacak kollayacak bir girişim olduğuna dikkat çeken Başkan Bakıcı, “Biz bu durumu arttıracağız, geliştireceğiz. Ben bu konuda eski belediye başkanını ve emeği geçenleri kutluyorum. Biz; bizden önce yapılanı yıkmıyoruz, görmemezlikten gelmiyoruz. Üzerine bir şeyler ekliyoruz. Bu bir mantalite değişikliğidir” ifadesini kullandı.

deppo efes inceleme (3)

YORUMLAR
  1. evet... dedi ki:

    O deppo efese kimler ürünlerini koyabiliyor ahmet amca ali Dayi falen filan koyabiliyormu yoksa büyük işletmeciler çöküp garibanin malini 3 kuruşa alip depo belediyeden 4 ay 5 ay bekletip 3-4 katina satip üretici cçiftçi avcunumu yaliyor ?????

  2. sırrı dedi ki:

    vefa başkan yaptı başkaları hava atıyor.

    1. vatandaş dedi ki:

      adam akıllı bir tane bir şey yaptı övünün zaten başka övüncek birşeyiniz yok

  3. anonim dedi ki:

    Zeynel bey senden önceki başkan yıkmaması gereken bir yeri yıkmış gibi veya ihmal etmiş gibi algı yaratma çabanızı eleştiriyorum

  4. Anonim dedi ki:

    hazır varolan bi işletmeye çöküp reklam yapmak nasıl bir duygu sayın başkan._?

  5. Anonim dedi ki:

    Hangi başkan cebinden yatırım yapıyor.Sanayideki garaj gibi çürümeye terk etmek bazılarına göre daha uygun galiba,kim Selçuk için bir çivi çakarsa veya bu ilçe için yatırım yapıyorsa adam odur.Bunu da korumak ve çalıştırmakta adamlıktır.

    1. vatandaş dedi ki:

      çok doğru söylüyorsun kardeşim