site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dalgıç, Konak çıkarmasındaydı

Dalgıç, Konak çıkarmasındaydı
01.05.2015
A+
A-

1 (4)

Milliyetçi Hareket Partisi, İzmir 1. Bölgede başlattığı çalışmalar ile önceki gün gerçekleştirilen Menderes programı ardından Konak’ta halkla buluştu. Torbalılı genç Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, Güzelyalı’da ki vatandaşların sorunlarını dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, önceki gün Konak’taydı. MHP’nin gerçekleştirdiği çalışma dâhilinde bütün vekil adayları, Konak ilçesinde gitmedik esnaf, sıkmadık el bırakmadı. Gerçekleştirilen çalışma esnasında Halit Dalgıç ile görüşen esnaf ve vatandaşlar, genç adaya yaşadıkları problemler ve yerel sorunları aktardı. Esnafların en çok dile getirdiği sorun yüksek vergiler iken, vatandaşlar ve evcil hayvan mağazaları sokak hayvanları için barınak olmamasından dert yandı. Birçok Güzelyalı sakini, sokak hayvanlarının zehirlenerek öldürüldüğünü belirtti.

“YÜKSEK VERGİLER KEPENK KAPATTIRIYOR”

MHP’li genç Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, bir esnafın sorun ve problemleri üzerine soru sorması ardından Güzelyalı esnaflarından bir vatandaş, “Yüksek vergiler, birçok esnafımızın kepenk kapatmasına neden oluyor. Güzelyalı gibi merkez olan bir yerde 3 ila 6 ay sonra pek çok insan kepenk kapatıyor, iş yapamıyor. Yüksek vergilerden bıktık artık. Gırtlağımıza kadar borç içerisindeyiz. Sürekli borçlu olmaktan usandık artık. Orta direğin hiçbir önemi kalmadı” şeklinde konuştu.

“HAYVANLAR ZEHİRLENEREK ÖLDÜRÜLÜYOR”

Gün içerisinde Dalgıç’ın ziyaret ettiği esnaflar arasında evcil hayvan mağazaları da önemli adreslerden oldu. Hemen hemen girilen her evcil hayvan mağazası sahibi, Narlıdere ve Balçova bölgesinde barınak olmadığını birçok hayvanın sokaklarda zehirlenerek öldürüldüğünü belirtti. Güzelyalı’daki evcil hayvan mağazası sahipleri, “İzmir’de yalnızca Karşıyaka’da hayvan barınağı bulunuyor. Narlıdere ve Balçova’da hayvan barınağı olmaması sebebiyle birçok masum dostlarımız, sokakta kalıyor ve vicdansız kişilerce zehirlenerek öldürülüyor. Bu bölgeye bir hayvan barınağı yapılmasını ve barınakta toplanan sokak hayvanlarının bir ev ortamına kavuşmasına aracı olunmasını istiyoruz” diyerek sorunlarını dile getirdi.

1 (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.