site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dalgıç, ev ziyaretlerinde

Dalgıç, ev ziyaretlerinde
07.05.2015
A+
A-

Dalgıç-ev ziyaretlerinde (2)

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, önceki gün yoğun bir programı tamamladı. Dalgıç, Güzelbahçe’de esnaf, balık hali ve TEMAD ilçe şubesine gittikten sonra Seferihisar’a oradan Güzelbahçe Yelki Mahallesi’ndeki vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Önceki gün yoğun bir programı tamamlayan genç Milletvekili Adayı Dalgıç, diğer vekil adayları ile birlikte Güzelbahçe’deki esnafı, balık halini ve TEMAD Güzelbahçe Şubesi’ni ziyaret etti. Ardından Seferihisar Beylerköyü Manasır Deresi’nde birçok insanın ortaklaşa hayır gerçekleştirdiği etkinliğe katıldı. Daha sonra Seferihisar merkezindeki esnaf ve dernekleri ziyaret eden Dalgıç, insanların akıllarındaki soruları cevaplamak ve sorunları dinlemek üzere Güzelbahçe ilçesindeki Yelki Mahallesi’nde ev ziyareti gerçekleştirdi.

VURAL, EMEKLİ SUBAYLARLA TOPLANTI YAPTI

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural Güzelbahçe’deki esnafları ziyaret etmesi ardından Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği İlçe Şubesi’nde emekli subayların sorularını yanıtlamak için toplantı gerçekleştirdi. Vural, emekli astsubayları sorularına karşılık olarak şu cevapları verdi: “ Bugün, milli kimliğimiz, birileri tarafından anayasadan kaldırılmak isteniyor. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak tavrımızı net bir şekilde ortaya koymaktayız. Milliyetçi Hareket Partisi, milli ve üniter devlet yapısını asla pazarlık konusu yapmaz. İşsizlik ülke genelinde %11’iken İzmir’de bu rakamlar %22’yi göstermektedir. Bunun sebebi ise üretmeyen, tüketen bir ekonominin ülkemize hakim olmasıdır” şeklinde konuştu.

DALGIÇ: “ÜRETTİKÇE BATAN BİR TOPLUM HALİNE GELDİK”

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, akşam saatlerinde Güzelbahçe Yelki Mahallesi’ndeki vatandaşların davetine icabet ederek evlerine ziyarette bulundu. Yelki sakinleri, genç Milletvekili Adayı Dalgıç’a ev kiraları ve ülke genelindeki ekonomik bunalım hakkında sorular yöneltti. Dalgıç, “Ülkemiz genelinde büyük bir ekonomik bunalım söz konusudur. Ürettikçe batan bir toplum haline geldik. Bizim insanımız çalışmayı ve üretmeyi seven bir toplumdur ama çiftçinin üretim yapamamasına mazotun bugünkü fiyatı birincil bir delildir. Çiftçinin olmazsa olmazı mazottan yüksek vergi alınmakta ve çiftçinin başta tohum ve gübre olmak üzere üretimde kullandığı temel gereklilerin ülkemizde üretilmemesidir. MHP iktidarında mazottan alınan vergi azaltılarak litresi 1 lira 75 kuruşa düşürülecektir. Biz, kendi kendimize yeten 7 ülke arasındayken şimdi tohumun yanı sıra saman bile ithal etmekteyiz. Çalışan insanlarımız için asgari ücret yoksulluk sınırı baz alınarak net 1400 liraya çıkarılacaktır. Kirada yaşayan insanlar içinse 250 lira diğer kriterlerden verilecek olan 100 lira ile asgari ücretin 1750 liraya çıkması mümkün olabilecektir ” dedi.

“BEYANNAMEMİZİ DUYURMAYA ÇALIŞMAKTAYIZ”

Yelki Mahallesi sakinlerinden bir vatandaş, ev ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin medyada niçin yeterli ölçüde yer almadığı üzerine soru yöneltti. Kendisine yöneltilen soru üzerine Halit Dalgıç, “Esasında ulusal basının bize olan ilgisinin meclisteki mevcut partiden daha az olduğunu ifade etmek istiyorum. Elbette bize geniş yer veren televizyon kanalları ve yazılı basın organları mevcuttur fakat bize ilgi gösteren televizyon kanallarının izlenme oranı düşüktür. Biz yerel veya ulusal basın yoluyla her zaman için beyannamemizi duyurmaya çalışmaktayız. Bunun yanı sıra siz değerli vatandaşlarımızla birebir görüşmelerle beyannamemizi mümkün olduğunca aktarmaktayız” şeklinde cümlelerini noktaladı.

Dalgıç-ev ziyaretlerinde (1)

Dalgıç-ev ziyaretlerinde (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.