site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Dağcılar Kıyamete Kamp Kuracak

Dağcılar Kıyamete Kamp Kuracak
23.11.2012
A+
A-

Dağcılar 21-22 Aralık 2012 tarihlerinde Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünde kıyamet kampı kuracaklar.

Türkiye ve dünyadan üye veya misafir herkesin katılabileceği kamp etkinliği için Şirincem Saklı Vadi yakınında kamp kuracak olan doğaseverler müzik ve kamp ateşi eşliğinde kıyameti eğlenceye dönüştürecekler. Kampı organize eden Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanı Özgür Aydoğan gerçekleştirecekleri etkinlik için kıyamet bahane kamp şahane dedi ve sözlerine şöyle devam etti; “Kıyamet vesilesi ile ülkemizin ve ilçemizin cennet köylerinden biri olan Şirince Köyünü tanıtmayı, üyelerimize kamp tecrübesi yaşatmayı ve katılanlara doğa sevgisi aşılamayı hedefliyoruz. Tabi ki kıyamet bahane fakat bu vesile ile üyelerimiz ve misafirlerimiz ile birlikte kamp yapmaktan memnun olacağız. Kamp ateşi etrafında müzik eşliğinde sohbet edip çevredeki rotalarda doğa yürüyüşleri gerçekleştireceğiz. Katılmak isteyen herkesi kampımıza davet ediyoruz” dedi.

Kıyamet söylentileri
2012’de efsane gezegen Marduk’un dünyadaki yaşamı sona erdireceği yıl olacağına inananların sayısı her geçen gün artıyor. Beklenen kıyamet koptuğunda tüm felaketlerden korunacak bölgelerden birinin Türkiye’de olduğuna dair inanç da yaygın kabul görüyor. 2012’de dünya durduğunda oluşacak karanlık ve aydınlık evrende yaşanacak tüm felaketlerden korunacak o bölge Türkiye’de. Kehanet doğru çıkarsa ve eğer bir aksilik olmazsa Hz İsa 22 Aralık 2012’de İzmir, Selçuk’un en güzel köylerinden biri olan Şirince’ye gelecek. Birkaç yıldır yalnızca Türkiye’den değil dünyanın birçok ülkesinden bu iddiaya yani kehanete inanan insanlar, 22 Aralık 2012’de arınıp Altın Çağa geçmek üzere Şirince’ye akın etmeye başladı. Dünyanın dört bir yanından insanlar Türkiye’ye gelip o güne yani vücut bedenden ışık bedene geçecekleri güne Şirince köyünde hazırlanıyorlar. Selçuk ilçesinin tarihi köyü, Kırkınca’sı, Kirkince’si, Çirkince’si en sonunda Şirince’si şimdi eğer “kehanet” doğru çıkarsa Kıyamet köyü olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.