site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dağcılar 2. Aladağlar Şenliğinde Buluştu

Dağcılar 2. Aladağlar Şenliğinde Buluştu
01.08.2014
A+
A-

dagcilar-aladaglar (3)

Gerçekleştirdiği prestijli faaliyetler ve ilgi çeken etkinlikleri ile Türkiye dağcılığında öncü olarak gösterilen Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’ne üye sporcular 2. Aladağlar Şenliği için Emli Vadisinde buluştular.

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü geleneksel olarak devam ettirme kararı aldığı Aladağlar Şenliği’nin ikincisini 26-29 Temmuz 2014 tarihlerinde 16 Şube ve Temsilcilikten sporcuların katılımı ile Aladağlar’da başarı ile gerçekleştirdi. Emli Vadisi ve diğer vadilere çok sayıda sporcu ile giriş yapan Zirve Dağcılık ekibi dağda renkli görüntülerin oluşmasına sebep oldu. Şenlik kapsamında Lahitkaya Kuzeybatı Sırtı ve Sulağankaya Şeytan Rampası-Güney Yüzü tırmanışları ile Güzeller, Lahitkaya, Alaca, Eznevit, Karasay, Mangırcı, Kaletepe klasik rota tırmanışları gerçekleştirildi. Ayrıca, Gaziantep bölgesinden Barış Çelik, Mangırcı duvarındaki 400 metre 8 ip boylu VII- dereceli FIRE THRU THE CRUX isimli rotada solo tırmanış gerçekleştirdi. Şenlik süresince doğa yürüyüşleri ve Kazıklı Ali’de spor tırmanış rotalarında tırmanışlar 3 gün boyunca devam etti. Seneye şenlikte tekrar bir araya geleceklerini söyleyen Zirve Dağcılık Kulübü Genel Başkanı Orhan Kozan, başta Niğde Temsilcisi Arif Öztürk olmak üzere emeği geçen yönetici ve katılımcılara teşekkür ederek faaliyeti sonlandırdı.

dagcilar-aladaglar (1)

dagcilar-aladaglar (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.