site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli ile birlikte Ahlat’ta mesaj: Dünyaya haykırıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malazgirt Zaferi’nin 950’inci yıl törenleri için Ahlat’ta konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli ile birlikte Ahlat’ta mesaj: Dünyaya haykırıyoruz
26.08.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bitlis’in Ahlat ilçesinde Malazgirt Zaferi’nin 950’inci yıl törenlerinde konuştu. Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Anadolu’nun Orhun Abideleri denebilecek Ahlat mezar taşları milletimize ait tapu senetleridir.

Bugün burada yapılan etkinlikle hem ecdadı yad ediyor, hem bu toprakları vatanımız olarak koruma irademizi tüm dünyaya haykırıyoruz. Biz 2023 hedefleriyle ülkemizi hak ettiği seviyeye getirmek için mücadele ettik, ediyoruz.

(Gençlere) 2053 ve 2071 vizyonlarıyla, Türkiye’yi her bakımdan dünyanın en güçlü ülkeleri arasında ilk sıralara yerleştirme görevini miras bırakıyoruz.

2023 hedefleriyle ülkemizi hak ettiği demokrasi ve kalkınma seviyesine getirmek için var gücümüzle mücadele ettik, ediyoruz.

167 bin metrekarelik bir alana Millet Bahçesi kurduk.

Ne terör örgütlerinin saldırıları ne ekonomik tetikçilerin saldırıları bize engel olamadı.

Dün kendi sınırları içinde adeta varlık yokluk mücadelesi veren bir ülkeden bugün bölgesinde ve dünyada her kritik meselede söz sahibi bir ülkeye dönüştük.

Artık hiç kimsenin hiçbir kesimin hiçbir gücün ülkemize, milletimize, gençlerimize kayıplar verdirmesine müsaade etmeyeceğiz.

Malazgirt Zaferi’nin 950. yıl dönümü dolayısıyla Ahlat’ta düzenlenen etkinliklere katılmak üzere Bitlis’e gelen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UNESCO Dünya Kültür Mirası geçici listesindeki dünyanın en büyük Türk İslam Mezarlığı olma özelliğini taşıyan Bitlis’teki Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı’nı ziyaret etti.

Şehitliğe ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli eşliğindeki heyet dua etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.