site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Çözüm’den İngilizce’ye Özel Sınıflar

Çözüm’den İngilizce’ye Özel Sınıflar
17.10.2012
A+
A-

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi yarınlara daha güvenli ve nitelikli gençler yetiştirebilmek amacıyla ilköğretimin her kademesinde öğrenciler için özel İngilizce sınıfları açıyor. Sınırlı sayıda açılacak kurslar için başvurular başladı.

İlköğretimde 1.2. 3. Sınıflarlardaki öğrencilere  İngilizceyi sevdirme ve temel bilgileri verme amacıyla açılan özel sınıflarda öğrenciler çalışmalarını konuşma ve dinleme üzerine yoğunlaştırarak ileride mükemmel İngilizceye sahip olabiliyorlar. İlköğretim 4., 5., 6., 7., 8. sınıflarda ise öğrencilerin programı okullarındaki İngilizce müfredatına paralel olarak hazırlanıyor.

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi Kurucu Temsilcisi / Kurum Müdürü Hayri PADAK dil sınıfları hakkında; “İngilizce kursumuzu dördüncü kez açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl da aynı şekilde öğrencilerimizi hem İngilizce öğrenmeye hem de geleceğe hazırlayacağız. İlköğretimin her kademesine uygun dil sınıfımıza Fransızcayı da ekledik. Talep olması halinde İngilizceyle birlikte Fransızca kurslarını da açacağız.  Çözüm’de İngilizce öğrenmek çocuklarınız için bir eğitimden fazlası, sosyalleşmenin anahtarı oldu.” dedi.

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    bu sene ingilizce dersini hangi hocalar veriyor. bilgi alabilirmiyiz ?