site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çözüm Dergisi Dershanesinden Başarıya Ödül Sınavı

Çözüm Dergisi Dershanesinden Başarıya Ödül Sınavı
06.01.2013
A+
A-

cozumdersanesiSelçuk ilçesinde pek çok konuda ilkleri gerçekleştiren, eğitim öğretimde altıncı yılını dolduran Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi Ortaokul 5. 6. 7. sınıf ve lise 9. 10. 11. Sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz “Başarıya Ödül Sınavı” yapıyor.

Çözüm şubeleri içerisinde “Öğrenci başarısı” dalında Türkiye’nin en başarılı dershanesi seçilen Selçuk Çözüm’de eğitim ve öğretim görmenin ayrıcalığını yaşamak isteyen herkes bu sınava girebiliyor. Dereceye giren öğrencilere Çözüm Dergisi Dershaneleri de başarılı olan öğrencileri çeşitli ödüllerle ödüllendirecek. Sınavda başarılı olan öğrenciler Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesine başarı sıralarına göre % 25’ten % 100’e varan oranlarda önümüzdeki eğitim öğretim yılına kayıt indirimi imkânı kazanıyor.

12/13 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılacak olan Başarıya Ödül Sınavına girebilmek ve ödüllerle ilgili ayrıntılı bilgi almak için Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesine başvurmanız yeterli.

cozum-afis

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.