site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Çocukların Doğa Yürüyüşü

Çocukların Doğa Yürüyüşü
01.12.2017
A+
A-

Kuruluşunun 10. yılını henüz geride bırakmışken faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi, Genç Dağcı Projesi kapsamında genç dağcıları maddi manevi desteklerken ülkemizde oldukça geç sayılabilecek dağcılıkla tanışma yaşını geriye çekmek için çaba göstermeye devam ediyor.

26 Kasım 2017 Pazar günü gerçekleşen “Çocuğumla Doğada Yürüyorum” etkinliğine Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi üyeleri ile çocuklarının yanı sıra birde Misket Anaokulu öğrencileri ile velileri katılınca yaklaşık 100 kişilik şenlik havasında bir doğa yürüyüşü gerçekleşmiş oldu. Oldukça güzel bir havada birkaç km. yürüyüş sonrasında Katharsis Heykel Bahçesinde bir dizi etkinlik ile faaliyet yapan çocuklar ve aileleri gönüllerince vakit geçirdiler. Çadır kurulması, sucuk-köfte pişirme ve oyunlar sonrası faaliyet son buldu.

Faaliyete liderlik eden Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanı Özgür Aydoğan “Başta bu etkinliğe katılıp her konuda destek veren Misket Anaokulu ailesini, kulüp üyelerimizi ve minik dağcıları tebrik ediyoruz. Ayrıca Katharsis Heykel Bahçesinde bizleri misafir eden Selçuk Şubemizin Yönetim Kurulu üyesi Sinan İlhan’a da ev sahipliği için teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.