site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çocuklara Bayram Hediyesi

Çocuklara Bayram Hediyesi
06.08.2013
A+
A-

cocuklara-bayram-hediyesi

Selçuk Belediyesi’nin parklardaki oyun gruplarını yenileme çalışmaları hızla sürüyor. Tamamlanan oyun parkları en çok da çocukları sevindirdi.

Selçuk Belediyesi tarafından kentteki parkların  oyun gruplarının bayram öncesi yenilenmesi  çocuklara bayram hediyesi oldu.

İlk olarak Zafer Mahallesi’nde Deniz Taylan Caddesi parkı, Kırıtaklar Sağlık Ocağı parkı, Artemis Parkı, 14 Mayıs Mahallesi’nde 4010 sokak, 4027 sokak, 4044 sokak, Cumhuriyet Mahallesi’nde 5028 sokak, 5019 sokak, 5031 sokak, 5056 sokak (demir yolu), bulunan parklardaki oyun grupları yenileyen belediye ekipleri, kentteki tüm parklardaki oyun gruplarını bayrama kadar yenileyecek. Şirince, Havutçulu, Çamlık, Gökçealan, Barutçu, Zeytinköy, Acarlar Köylerin de de  park alanlarının yapılacağını ve bu parklara da oyun gruplarının kurulacağını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “ Parklar çocuklarımızın özgürlüklerini yaşadığı alanlar. Bayram öncesi çocuklarımıza ve ailelerine güzel bir hediye vermek istedik. Kentteki parklarımızın zeminlerini ,çevre düzenlemesini ve çocuk oyun gruplarını yenilemeye devam ediyoruz. Amacımız halkımızın gece gündüz güvenle kullanabilecekleri parklar yaratmak” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
  1. kartal dedi ki:

    çok güzel oldu helal olsun size…

  2. anonim dedi ki:

    gezi parkı oyuncakları çok güzel iki çocuğum var her gün bu parka gitmek istiyorlar

  3. SELÇUK dedi ki:

    emeği geçen herkese teşekkürler çocuklarımızı mutlu ettiniz