site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çocuklar tiyatro ile tanıştı

Çocuklar tiyatro ile tanıştı
24.03.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Selçuk Belediye Tiyatrosu “Her Mahallede Bir Oyun” Projesi’nin ilk turunu tamamladı.

Selçuklu tiyatrocu Merhum Hasan Öztürk’ün yazdığı, Erol Namdar’ın yönetmenliğini üstlendiği “Zıpır Ali’nin Lambası” adlı eğitici ve mizahi yönü bulunan çocuk oyunu Selçuk’un mahallelerinde seyirci ile buluştu. Selçuk Belediye Tiyatrosu’nun 21 farklı oyuncu ile Selçuk’un mahallelerinde gösterime sunulan oyunda birçok çocuk ilk kez bir oyun izleyerek tiyatro ile tanıştı.

Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’nda oyun sahnelemenin yanı sıra açık havada kitap okuma gibi kültürel etkinliklere de imza atan Selçuk Belediye Tiyatrosu, Selçuk’un Belevi, Acarlar, Çamlık, Havutçulu, Gökçealan ve Zeytinköy Mahalleleri’nde “Zıpır Ali’nin Lambası” adlı oyunu sahneledi. Her pazar farklı bir mahallede sergilenen “Zıpır Ali’nin Lambası” adlı çocuk oyunu yetişkinler tarafından da ilgiyle izlendi. Mahallelerindeilk kez bir tiyatro oyunu sahnelenmesinden duydukları mutluluğu dile getiren vatandaşlar bu tür etkinliklerin daha sık düzenlenmesini istediler.

Selçuk Belediye Tiyatrosu,önümüzdeki günlerde Selçuk ilçe merkezi ve mahallelerinde tiyatro ve sanatla ilgili çeşitli projelerini hayata geçirmeye devam edecek.

acarlarmahallesi

camlikmahallesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.