site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çocuk Yazarlar ilk kitaplarını imzaladı

Çocuk Yazarlar ilk kitaplarını imzaladı
06.06.2015
A+
A-

Çocuk Yazarlar ilk kitaplarını imzaladı (1)

19 Mayıs İlkokulu öğrencileri farklı bir etkinliğe imza attı. “Çocuk Yazarlar Projesi” kapsamında kendi yazdıkları kitapların imza gününde bir araya gelen çocuk yazarlar, ilk kitaplarının heyecanını anne, babaları ve öğretmenleriyle paylaştılar. Selçuk Ticaret Odası’nın ve Selçuklu esnafların katkılarıyla hayata geçen “Çocuk Yazarlar Projesi’nin imza günü Selçuk İMKB Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde düzenlendi.

Çocuk Yazarlar Projesi imza günü öncesinde 19 Mayıs İlkokulu öğrencileri kitap yazmanın kendileri için ne demek olduğunu yine kendi cümleleriyle ifade ettiler. Ardından 19 Mayıs İlkokulu Müdürü Zafer Kızmış günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. “Çocuk Yazarlar Projesi” hakkında bilgi veren Zafer Kızmış; “Çocuk Yazarlar Projesi bizim hayalimizdi. Bu hayali çocuklarımızla beraber gerçekleştirmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın son zamanlarda bir merhaba yazmaktan uzaklaştıklarını görünce bu güzel projeyi uygulamaya karar verdik” dedi.

19 Mayıs İlkokulu Müdürü Zafer Kızmış’ın konuşmasının ardından Çocuk Yazarlar Projesi’nde emeği geçen öğretmenlere teşekkür plaketi verildi. Yapılan konuşmaların ardından çocuk yazarlar kitaplarını okurları için imzaladı.

Çocuk Yazarlar ilk kitaplarını imzaladı (2)

Çocuk Yazarlar ilk kitaplarını imzaladı (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.