site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çocuk Korosundan 23 Nisan Konseri

Çocuk Korosundan 23 Nisan Konseri
19.04.2013
A+
A-

23_nisan 057

Çağlayan Sesler Çocuk Korosu 23 Nisan Çocuk Bayramı Konseri verdi.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde hazırlanan konser çocukların yeteneklerini tüm konuklara sunmalarına fırsat yarattı. Çocuklar konserde birbirinden güzel şarkıları büyük bir başarı ile seslendirerek, izleyicilerin beğenisini kazandı.

Konserde yer alan  şarkılar üç bölümde toplanmıştı. İlk bölümde yer alan şarkılar çocuk ruhuna hitap eden ve müzik eğitimi açısından önemli bir yere sahip olan şarkılardan oluşmuştu. İkinci bölümde İngilizce şarkıları söyleyen çocuklar büyük alkış aldı. Son bölümde ise popüler şarkılar ile izleyicileri coşturan koro çok beğenildi.

Ayasuluk Kütüphanesinde yapılan konserde tüm izleyiciler koro öğretmeni Galina Gül’ü tebrik etti. Simurg Kişisel Gelişim Merkezi yöneticisi Sema Köseoğlu ise kendilerine destek olarak tarihi kütüphaneyi kullanmalarını sağlayan Efes Müzesi personeline teşekkür etti.

23_nisan 048

23_nisan 068

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.