site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dünya Çocuk Hakları Günü Selçuk’ta da kutlandı

Dünya Çocuk Hakları Günü Selçuk’ta da kutlandı
20.11.2015
A+
A-

20 Kasım 1989 yılında Birleşmiş Milletler tarafından 193 ülke tarafından Kabul edilen Dünya Çocuk Hakları Günü tüm üye ülkelerde ve Türkiye’de olduğu gibi Selçuk’ta da kutlandı. Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ndeki minik öğrencilerinin düzenlediği etkinliğe eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte katılan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Çoçukların hakları umduğumuzdan çok daha fazladır” dedi.

Miniklere önce sevgi, sonra ikram

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri, ellerinde pankartlar ve dillerinde “Çocuğuz Haklıyız” sloganıyla Selçuk Belediyesi Gazi Cafe’ye yürüdü. Burada Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeyel Bakıcı ve Başkan Yardımcısı Ali Karakurt tarafından karşılanan öğrencilere, daha sonar Gazi Cafe’de meyve suyu ve kek ikramı yapıldı. Hep bir ağızdan çocuk şarkıları da söyleyen minik öğrenciler ile tek tek ilgilenen Başkan Bakıcı, bugünün çocuklar üzerinde ayrı bir önemi olduğuna dikkat çekti.

20 Kasım 1989 yılında Birleşmiş Milletler tarafından kurulan ve 193 ülke tarafından kabul edilen Dünya Çocuk Hakları Günü’nün dünyada olduğu gibi ülke genelinde de kutlandığını belirten Başkan Bakıcı; “Biz de Selçuk’ta Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileriyle beraber Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutluyoruz. Ne mutlu ki dünya çoçuk hakları kurulmuş ve Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilmiş. Biz de bunu muhafaza etme ve daha ileriye taşıma isteği içersindeyiz. Çoçukların hakları umduğumuzdan çok daha fazladır. Bu bilinç içerisinde hareket etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

cocuk_haklari-selcuk (1)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.