site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çipli ve Ünsal Ailelerinin En Mutlu Günü

Çipli ve Ünsal Ailelerinin En Mutlu Günü
11.06.2014
A+
A-

sercan-cipli-dugun (4)

Selçuk Belediyesi çalışanlarından Sercan Çipli ve Gülçin Ünsal, Cerithan Restaurant’ta düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede, Selçuk belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’da eşiyle birlikte, personeli olan genç çifti yalnız bırakmadı. Genç çiftin nikâhını da kıyan Başkan Zeynel Bakıcı, gençlere ömür boyu mutluklar diledi.

Genç çiftin şahitleri arasında olan eski Urla belediye başkanı Selçuk KARAOSMANOĞLU’da, gençleri tebrik ederek mutluklar diledi. Gecede Ses sanatçısı Çetin ÇINAR’IN söylediği nostaljik şarkılar ve Türk sanat müziği eserleri davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Engin KAÇER ve Mustafa SUBAŞI’nın birlikte söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla, davetliler geç saatlere kadar gecenin tadını çıkardılar.

Bizlerde Selçuk Haber Sitesi olarak, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz…

HABER: MEHMET UYAROĞLU

sercan-cipli-dugun (1)

sercan-cipli-dugun (2)

sercan-cipli-dugun (3)

sercan-cipli-dugun (5)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Nikah memuru hanımefendiden ricamızdır, Lütfen sayın DAHİ belediye başkanımıza söyleyin yada biri iletsin Nikahta KARI DENMEZ, KOCA DENMEZ, eş denir, biraz daha dikkat etmek lazım bu konulara. karılığa kabul ediyormusun, kocalığa kabul ediyormusun denmez, insanlar eşine dahi karı diye hitap etmiyor artık lütfen sayın başkan

    1. KUBALI dedi ki:

      Belki size hatırlatmak bana düşmez ama Karı ve Kocanın anlamlarını keşke sözlükten baksaydınız.

      1. Anonim dedi ki:

        BİRAZ KİBAR olmak gerekmez mi, siz galiba hiç düğüne nikaha gitmediniz hele bir dinleyin bakalım nikah memuru ne diyor

        1. KUBALI dedi ki:

          Elbette gidiyorum Dikkatimi çeken şey ise memur daha önceleri nikah kıymak için yetkiyi belediye başkanı Vefa beyden aldığını söylüyordu şimdi ise yetkiyi kanunun dan aldığını söylüyor biraz yetkinin kimden alındığı değişmiş.
          Kibar olma konusuna gelince sanki sözlüğe bakmamışsınız gibime geliyor. Karı Kocanın anlam karşılığı
          eş kelimesiyle aynı olması mümkün değildir. Bir baksanız Baktıkta sonra Nikah memurunun yerinde siz olsanız yine Karı ve Koca kelimesini kullanırdınız.

          1. Anonim dedi ki:

            KÜBALI AHKAM KESİYORSUN AMA İŞİN DOĞRUSUNU BİLMİYORSUN. KANUNDA NİKAH YETKİSİ SADECE NÜFUS MÜDÜRLERİ İLE BELEDİYE BAŞKANLARINA VE KÖY MUHTARLARINA VERİLMİŞTİR. BELEDİYE BAŞKANI YETKİSİNDE OLAN BU GÖREVİ KENDİ ADINA YAPMAK ÜZERE BİR BAŞKASINI YETKİLENDİRİR. DOLAYISI İLE NİKAH MEMURU O YETKİYİ KANUNDAN ALMAZ BELEDİYE BAŞKANINDAN ALIR. YETKİYİ KANUNDAN ALAN BELEDİYE BAŞKANIDIR…

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILIYORUZ PARIS TEN SEVGILER SLMLAR…