site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çınarlı: CHP’nin yüzü sola dönük olmalı

Çınarlı:  CHP’nin yüzü sola dönük olmalı
28.02.2015
A+
A-

ercan çınarlı (1)

Milletvekili Aday Adayı Ercan ÇINARLI: CHP’nin yüzü sola dönük olmalı

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçimlerde İzmir 1. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için CHP Genel Merkezine baş vurusunu yapan Ercan ÇINARLI yaptığı basın açıklamasında siyasi yaşamı boyunca örgüt iradesine saygıyı, örgüt içi demokrasiyi ilke edindiğini, her seçim öncesinde var gücüyle ön seçimi savunduğunu ifade ederek “ İki yıla yakın bir süre sürdürdüğüm İl Başkan Yardımcılığı görevimden 25 Aralık tarihinde milletvekili aday adayı olmak amacıyla istifa ederken yaptığım açıklamalarda ilk vurguladım partimiz CHP’nin adaylarını ön seçimle belirlemesinin şart olduğunu ısrarla dile getirmem oldu. Bu talebimi de hem konuşmalarımda açıkça ortaya koydum hem de kampanyam için hazırlattığım ilk görsel afişimde “ Örgüt İradesine Saygı, Üyelerle Ön Seçim” sözleriyle sloganlaştırdım. Bu talebimiz Parti Meclisinin aldığı kararda tam olarak karşılık bulmadıysa da yinede kısmi olarak alınan üyelerle ön seçim kararını olumlu bir parti içi demokrasi uygulaması olarak değerlendiriyorum. Şimdi sıra yıllardır her alanda omuz omuza birlikte mücadele ettiğimiz partili yol arkadaşlarımda. İnanıyorum ki onlar ne eylerlerse güzel eylerler” diyerek seçim çalışmalarını dar bir bütçeyle de olsa dinamik bir biçimde sürdürdüğünü, bölgesinde bulunan on dört ilçeye de ulaşmaya çalıştığını vurguladı.

CHP’nin yüzünü sola dönmesi gerektiğinin altını çizen CHP Milletvekili aday adayı Ercan ÇINARLI “ CHP’nin iktidar olmaması için hiçbir neden yoktur. CHP kadroları bu ülkeyi yönetmeye muktedirdir. Partimiz Gezi Direnişinden ve Yunanistan’daki seçimlerden gerekli dersi çıkartarak genel seçimlere girmelidir. CHP’nin yüzü kesinlikle sola dönük olmalıdır. CHP, 68 ve 78 kuşağının öğretilerinden, deneyimlerinden gerekli dersi çıkarmalı, bu dönemlerin mücadele ruhundan ışık almalıdır, bu ruhtan beslenmelidir” diyerek tüm aday adaylarına başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.