Selçuk Haber

Çimler Değil Yollar Sulandı

gece-horz

Selçuk’ta çim sulama fıskiyeleri sabaha kadar açık kaldı, çimler değil yollar sulandı. Atatürk caddesi üzerinde akşam saatleri sırasında açılan fıskiyeler sabaha kadar yolları suladı. Çevrede bulunan esnafların ve yoldan geçen vatandaşların Belediye yetkililerini aramalarına rağmen ilgilenen olmadı.

Bu Nasıl Belediye?

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’ya kadar ilgili olan tüm yetkilileri aradıklarını ifade eden vatandaşlar, durumu kimsenin önemsemediğini, suların sabaha kadar boş yere aktığını vurgulayarak “Bu nasıl Belediye? Kimse gelip kontrol etme tenezzülünde dahi bulunmadı. Biz evde musluğu kullanırken bile dikkat ediyoruz, bu israf Selçuk’a yakışmıyor” dediler.

O Kadar İnsan Çalışıyor, Ne İşe Yarıyor Bunlar

Çim sulama esnasında görevlilerin gelip kontrol etmesi gerektiğini bildiren vatandaşlar, defalarca kez aramalarına rağmen yetkililerin yine de umursamadığını belirtti. İlçe de sürekli tekrarlanan bu durumun önlenememesi ise vatandaşları kızdırdı. Belediye personelinin iyi seçilmesine özen gösterilmesi gerektiğini söyleyen vatandaşlar, “O kadar insan çalışıyor, ne işe yarıyor bunlar. Herkes Belediye’ye girebilmek için çırpınıyor fakat Selçuk’un yararına iş yapan yok” diyerek sert tepkide bulundular.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Exit mobile version