site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çimler Değil Yollar Sulandı

Çimler Değil Yollar Sulandı
20.06.2015
A+
A-

gece-horz

Selçuk’ta çim sulama fıskiyeleri sabaha kadar açık kaldı, çimler değil yollar sulandı. Atatürk caddesi üzerinde akşam saatleri sırasında açılan fıskiyeler sabaha kadar yolları suladı. Çevrede bulunan esnafların ve yoldan geçen vatandaşların Belediye yetkililerini aramalarına rağmen ilgilenen olmadı.

Bu Nasıl Belediye?

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’ya kadar ilgili olan tüm yetkilileri aradıklarını ifade eden vatandaşlar, durumu kimsenin önemsemediğini, suların sabaha kadar boş yere aktığını vurgulayarak “Bu nasıl Belediye? Kimse gelip kontrol etme tenezzülünde dahi bulunmadı. Biz evde musluğu kullanırken bile dikkat ediyoruz, bu israf Selçuk’a yakışmıyor” dediler.

O Kadar İnsan Çalışıyor, Ne İşe Yarıyor Bunlar

Çim sulama esnasında görevlilerin gelip kontrol etmesi gerektiğini bildiren vatandaşlar, defalarca kez aramalarına rağmen yetkililerin yine de umursamadığını belirtti. İlçe de sürekli tekrarlanan bu durumun önlenememesi ise vatandaşları kızdırdı. Belediye personelinin iyi seçilmesine özen gösterilmesi gerektiğini söyleyen vatandaşlar, “O kadar insan çalışıyor, ne işe yarıyor bunlar. Herkes Belediye’ye girebilmek için çırpınıyor fakat Selçuk’un yararına iş yapan yok” diyerek sert tepkide bulundular.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

sabah (1)

sabah

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    deveye sormuslar neren egri…..nerem dogruki demis…….

  2. Anonim dedi ki:

    Sayın BAKICI çok fazla personel var belediye de
    Bir çoğu da 2 koyunu güdemez yazık !

    1. Dalyork dedi ki:

      İşte onları da çıkarırsa sadece CHP liler kalıyor ona da izin vermezler 🙂

  3. Anonim dedi ki:

    chp lileri mumla ara zeynel

  4. efesli dedi ki:

    arkadaşlar sulama işini yapamıyorlar peki izsu personelleri niye izliyorlar kreş parkında her sabah yollara dere akıyor bunlar milli servet