site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Çiftçinin Gücü Erkunt, Bursa’da

Çiftçinin Gücü Erkunt, Bursa’da
15.10.2015
A+
A-
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

2003 yılında Türkiye’nin kendi traktör markasını üretmek hayaliyle, tamamen yerli sermayeyle kurulan ve bugüne dek 35 bin çiftçiye ulaşan Erkunt Traktör, Bursa Tarım Fuarı’nda çiftçilerle buluştu.
Erkunt, geçen yıl Kısmet 58’in lansmanını yaptığı ve büyük ilgi gördüğü fuarda, bu yıl da Bursalı çiftçilerin istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda ürettiği, manevra kabiliyeti ve fonksiyonelliğiyle göz dolduran M Serisi’ni ve daha birçok ürününü çiftçilerin beğenisine sundu.

M Serisi, ilhamını Bursa’dan aldı…

M Serisi’nin özellikle bağ, bahçe ve tarla için çiftçinin beklentileri doğrultusunda geliştirildiğini belirten Erkunt Traktör Genel Müdür Yardımcısı Tolga Saylan, “Yıllar önce traktör üretimine karar verdiğimiz dönemde, Bursa’nın meyve bahçelerini gezerken, çiftçi kardeşlerimizin meyvecilikle ilgili tarımsal işleri için özel bir traktöre ihtiyacı olduğunu belirledik. Mevcut traktörleriyle ilgili memnun oldukları ve eksik buldukları özellikleri tek tek dinledik ve not ettik. M Serisi traktörlerimizi onların istedikleri gibi tasarladık ve pazara sunduk. Onların gözü gibi baktıkları ağaçları kırılmasın, ürünleri zarar görmesin istedik. Diğer ürünlerimizde olduğu gibi M Serisi traktörlerimizi de çiftçilerimizden ilham alarak tasarladık” bilgisini verdi.

Türk ve dünya çiftçisine büyük konfor sunuyor…

“M Serisi”nin düşük yakıt tüketimi, 16 ileri 8 geri buçuklu vites sistemi ve özellikle meyve yetiştiricisi için çok önemli olan iyileştirilmiş manevra kabiliyeti ile Türk çiftçisinin beğenisini kazanmaya devam ettiğine dikkat çeken Saylan sözlerine şöyle devam etti: “Bu model, ağaç arasına girebilecek ölçüleri, katlanabilir güvenlik çerçevesi ve ayarlanabilir direksiyonuyla Türk ve dünya çiftçisine, hem tarımsal faaliyetlerine uygunluk hem de konfor sağlamak üzere tasarlandı. M Serisi, yükseklik, uzunluk ve genişlik ölçüleri, şanzıman ısı ve gürültüsünü engelleyen platformu ve küçük yapısına rağmen patinajı engelleyen ağır yapısıyla, bugüne kadar bağ bahçe için çıkartılan en ideal traktör konumunda”

M Serisi’nin dışında, diğer beygir gücünde ve büyük tarla tiplerine hitap eden modelleriyle birlikte bu yıl 80E+ modelini geliştiren Erkunt’un, iş hacmi daha büyük olan ve çiftçilere özel yepyeni bir traktör modeli olan Servet 85E+’yı, Bursalı çiftçilerle buluşturduğunu kaydeden Tolga Saylan, Erkunt Traktör’ün satış sonrası hizmetlerde de güçlü bir altyapıyla hizmet verdiğini belirterek şunları söyledi:
“Üretip satmak kadar, satış sonrası hizmetin de çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bugün yurtiçinde 350 noktada hızlı ve kaliteli servis anlayışını ilke edinmiş yetkili servis ve yedek parça bayilerimizle bir gün gibi kısa bir süre içinde, sıkıntı yaşayan çiftçimizin yanındayız. Satış sonrası verilen hizmetin çiftçimizle, fabrika arasındaki en önemli bağ olduğuna inanıyoruz. Kaliteli ve orijinal parçayı en uygun fiyatlarla sunarak, müşterilerimizden gelen istek ve şikâyetlere en kısa sürede çözüm üretiyoruz”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.