site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Çiftçi dostu belediyeden yeni hamle!

Çiftçi dostu belediyeden yeni hamle!
21.11.2017
A+
A-

Selçuk Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde Soğuk Hava Deposu ve Meyve İşleme tesisi olarak faaliyet gösteren Deppo Efes, Selçuklu çiftçinin, üreticinin, yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İşletmenin kapasitesinin artırılması ve yeni hizmetler verilmesi konusunda Selçuk Belediyesi’nin çalışmaları hız kesmiyor. Üreticilerin ihtiyaç duyduğu çeşitli ebatlarda plastik kasa yapım sistemini de hayata geçirmeye hazırlanan Selçuk Belediyesi bu kapsamda “Plastik Enjeksiyon Makinesi ve tertibatının montajı” için 23 Kasım’da ihaleye çıkıyor. 

Selçuk’taki Deppo Efes Soğuk Hava Tesislerinin işletmeye başladığı ilk günden itibaren hedeflerinin özellikle küçük ölçekli üreticilerin ürünlerinin daha yüksek değerler ile satabilmelerini sağlamak olduğunu vurgulayan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı “İşletmemizin dördüncü sezonunda üreticilerimizden, önceki üç yıla göre çok daha yüksek bir taleple karşılaşıyoruz. Bu da verilen hizmetin kalitesini ve stratejimizin doğruluğunu göstermesi açısından önem arz etmektedir. Üreticimizin taleplerinin karşılanması açısından kasa üretim enjeksiyon makinesinin kurulumunu da gerçekleştirerek tesisimizde çok önemli bir eksiği gidermiş olacağız. Bu konuda bizlerle işbirliği içerinde olan ve önemli katkı sunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Aziz Kocaoğlu’na da teşekkür ediyorum ” dedi.

“Yatırımlarımız devam edecek”

Deppo Efes Soğuk Hava Tesisi ’ne daha önce de Drencher Makinası ve Ters Osmoz Su Arıtma Sisteminin kazandırıldığını belirten Başkan Bakıcı; “Yapılan yatırımlarla üreticimizin daha çok kazanabilmesini sağlamasının yanı sıra bölgede oluşacak yeni yatırımlarla da kentin istihdamına önemli katkısı olacağına inanıyorum” dedi.

23 Kasım 2017 günü ihalesi yapılacak kasa üretim enjeksiyon makinesi, küçük, orta ve büyük ölçekli olmak üzere üreticilerin kasa ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, değişik boy ve ölçülerde üretim yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.