site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’li vekillerden Selçuk’ta 2019 mesajı

CHP’li vekillerden Selçuk’ta 2019 mesajı
12.11.2015
A+
A-

CHP İzmir’in birinci bölgeden seçilen milletvekilleri teşekkür turuna çıktı. Selçuk, Torbalı, Menderes ve Gaziemir’i dolaşan vekiller birlik mesajı verdi, 2019 hedefi koydu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 1 Kasım genel seçimlerinde İzmir’de sağladığı başarının ardından milletvekilleri teşekkür turuna çıktı. Birinci bölge milletvekilleri Selçuk’tan başladıkları turda Torbalı, Menderes ve Gaziemir’i ziyaret edecek. CHP’li vekillerden Musa Çam, Tacettin Bayır, Özcan Purçu, Murat Bakan ve Ali Yiğit’e il yöneticileri de eşlik ediyor.

Selçuk’taki ziyarette partililer ve halkla buluşan vekiller hem teşekkür etti hem de ‘kendimize gelip toparlanalım’ mesajı ile 2019 hedefi koydu. CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal, örgütün önündeki dönemin çok kritik bir süreç olduğunu belirterek, “AKP yüzde 49 oy almış olabilir ama bu başarı demek değildir. Örgüt olarak kendimize dönelim. Bizim için bu bir Kurtuluş Savaşı’dır. Yaşayacağız, yılmayacağız, çalışacağız, hata yapmayacağız, omuz omuza vererek yine kazanacağız” dedi.

ÇAM: YA CANINIZ YA İKTİDAR DİYEREK SEÇİMİ ALDILAR

İlçe başkanının ardından söz alan milletvekilleri, CHP’nin kongre ve kurultay sürecinden geçtiğini hatırlatarak daha dikkatli kadrolar kurulması gerektiğine vurgu yaptı; hedefin 2019’daki yerel, genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tam başarı olduğunu vurguladı.

CHP Milletvekili Musa Çam, adil olmayan bir seçim süreci yaşandığını belirterek, “Biz elimizden geleni yaptık. Adil bir seçim olmadı. AKP yurttaşımıza ya canınız ya da iktidar dedi. Tehditle seçim çalışması yürüttüler. Bu kadar can kaybı yaşanırken biz çıkıp miting yapamadık, halka kendimizi anlatamadık. Ele geçirilmiş bir medya ile de propagandalarını yaptılar. TRT neredeyse bütün seçim yayınlarını AKP propagandasına ayırdı. Genel olarak tüm kanallarda en fazla AKP göründü. 7 Hazirandan sonra yaptıkları şiddet uygulamaları ile Kendi usulsüzlükleri yolsuzlukları ortaya çıkmasın diye ülkeyi 1 Kasım’a mecbur ettiler. Adil olmayan tam bir baskı altında gerçekleşen seçimden çıkarılacak en iyi ders demokrasinin gerekliliğidir. Biz de CHP olarak, ilkelerimiz ve dik duruşumuzla gösterdik ve birlik olarak daha da güçlenerek göstermeye devam edeceğiz” dedi.

BAYIR: KOLAYCILIĞA KAÇIP GENEL BAŞKANI ELEŞTİRMEK OLMAZ

CHP Milletvekili Özcan Purçu da örgüte emeklerinden dolayı çok teşekkür etti. CHP Milletvekili Tacettin Bayır da adil bir seçim olmadığına vurgu yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “7 Haziran’dan sonraki seçim sürecinde hazineden seçim için para aktarılmadı ancak AKP’ye aktarıldı. Kıyıda belki bunun etkisi olmadı ama iç kesimlerde çok etkili oldu. Parayla satın alınan oylara rağmen umudumuzu kaybetmemeliyiz. Nerede hata yaptık bulmalıyız. Kolaycılığa kaçıp Genel Başkanı eleştirmek olmaz. Genel Başkanımız çalışkan bir insan. Tüm kademelerin sağlıklı olup olmadığına bu süreçte bakmalıyız. Bu kongre sürecinde üst kademedeki kişilerin halkla iç içe, halka dokunan kişiler olmasını sağlamalıyız.

chpselcuk-vekilllerle (1) chpselcuk-vekilllerle (2) chpselcuk-vekilllerle (4) chpselcuk-vekilllerle (5) chpselcuk-vekilllerle (6) chpselcuk-vekilllerle (8)

 

 Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.