site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’li Çam’dan Selçuk’ta önemli mesaj

CHP’li Çam’dan Selçuk’ta önemli mesaj
18.10.2015
A+
A-

CHPli Çamdan 3 ilçede önemli mesaj (1)

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, İl Başkanlığının programı doğrultusunda 1. Bölge milletvekili adaylarıyla birlikte başladığı seçim çalışmalarında üç ilçede partililerle buluştu. İlçelerde esnaf ziyaretleri de yapan CHP’nin vekil adayları ve il yöneticileri yurttaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Musa Çam yaptığı konuşmalarda 7 Haziran’da elde edilen oy farkının daha da yükseltilmesi gerektiğini belirterek, “Herkes komşusunu ikna edecek” vurgusu yaptı.

Menderes, Torbalı ve Selçuk ilçelerinde kalabalık toplantılar gerçekleştiren CHP’li vekiller özellikle 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediyeleri kaybedilen bu ilçelerden daha çok ve özenli çalışmalar beklediklerini vurguladı. Ankara’daki patlama anında orada bulunan CHP’li Musa Çam, yaptığı konuşmada yaşadıklarını anlatarak iktidarı eleştirdi. Çam, hayatını kaybedenleri anarak başladığı konuşmasında, “Cumartesi günü ülkemizde cumhuriyet tarihinin en kanlı olayını yaşadık. Resmi rakamlara göre 107 kardeşimizin hayatını kaybettiği, 39 arkadaşımızın yoğun bakımda toplam 89 insanımızın hastanede olduğunu biliyoruz. Cumartesiden beri yaşadığıma sevineyim mi bilemiyorum. Hemen yanı başımda babasının elinden tutup getirdiği 9 yaşındaki Veysel Atılğankardeşimizin cesedi karşısında nasıl bir hayat sürdürelim. Bunun acısı ve üzüntüsü içindeyim. Hepiniz yurttaşlarımızın ne durumda olduğunu gördünüz” dedi.

SARAYIN GLADYOSU DÜĞMEYE BASTI

“Haziran’a kadar Türkiye’de her şey gayet iyiyken, hiçbir olay olmazken seçim sonuçlarında 400 vekil çıkartmayınca başkanlık hayali suya düşenler, anayasayı değiştirme çoğunluğunu ele geçiremeyenler bir anda ülkeyi kaosa sürükledi” diye konuşmasını sürdüren Çam şunları söyledi: “Sarayın gladyosu düğmeye bastı. Suruç’ta başlayan ertesi günde uykusunda uyuyan iki polisin öldürülmesiyle devam eden, askerlerimizin şehit edilmesinden yukarıya kadar çıkan ve cumartesi günü de Ankara’ya uzanan olaylar zincirinin sonunda ülke olarak geldiğimiz hali hepimiz görüyoruz. Burayı iyi okumamız gerekiyor. Birileri Türkiye’deki iktidarı kanla ve gözyaşı ile taçlandırmak istiyor. Buna asla ve asla izin vermeyeceğiz. Bunları vatandaşımıza anlatacağız. Seçime 15 gün kaldı. Bu seçimi halkımız istemedi. Biz size başkanlık sistemini vermiyoruz, anayasayı değiştirme yetkisi vermiyoruz, 400 vekili vermiyoruz dedi ve gereğini yaptı.. Cumhuriyet Halk Partisi de Türkiye’yi düşünerek gereğini yaptı ama bir diktatör ben tek başıma iktidar olmalıyım dedi ve Türkiye’yi seçime götürüyor. Şimdi bize düşen görev tek başımıza iktidar olup bir hükümet kurmaktır. Halk bunun gereğini yapacak inanıyorum.”

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    İlk önce selamlar siz ilk önce terörist destekçileri ile kol kola olmaktan kurtulun bir kez de vatani için bizim için sizin için can veren mehmetlerden bahsedin, AKP dusmanliginiz sizi PKK nin kucagina oturmaniza sebep olmamali insani duygulariniz simdimi ortaya cikti 1.5 ayda kaç şehit verdik kaç ocak söndü kaç çocuk babasiz kaldi ..HDP baraji geçti diye kim alkis tuttu kim oy verdi siz safinizi belli ettiniz kusura bakmayin size değil oy su yok yazik bu memlekete yazik bu millete insanin bir sekli olur dik durur lafta atami agzinizdan dusurmeyin icraatta bölücü ile kol kola salak değil bu millet

  2. Anonim dedi ki:

    iyide vatandaş rumuzlu şahıs, teröre karşı yapılan bütün eylemlerde Chp ya katılımcı olarak ya yada organizatör yer almıstır..
    Sen şimdi tutmuş bütün Chp’lileri terörist ilan etmişsin bir satırda. Chp %25 oy almış son seçimde,
    Hdp %13 ikisinin toplamı kabaca %40 ülke seçmeninin %40′ terörist mi senin mantığına göre
    Hadi Akp’yi geçtik diyelim (yaptığı icraatlar ortada)
    geri kalan %16 oy oranıyla sadece sen mısın bu vatanı seven?