site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’li Başkan Aday Adayı Özcan Işık’a Destek

CHP’li Başkan Aday Adayı Özcan Işık’a Destek
11.09.2013
A+
A-

can-tereyaglari-fabrikasi

Belevi Beldesi’nde faaliyete geçecek Can Tereyağları Fabrikası sahibi Aybey Can: “Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık’a Selçuk’ta Bir Şans verilmesinden yanayım” dedi.

Belevi ve Selçuk’ta istihdam sağlamak amacıyla 2010 yılında yapımına başlanılan Can Tereyağları Süt ve Süt Ürünleri fabrikası önümüzdeki günlerde faaliyete geçeceği bildirildi. Can Tereyağları Süt ve Süt Ürünleri Ltd. Şti. Genel Müdürü Aybey Can, fabrika fabrika-sahibi-aybeycankonusunda bilgi verirken, CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Işık’a da bu süreçte başarılar diledi.

Selçuk ve Belevi bölge halkının istihdamına yönelik 2010 yılında inşaatı başlayan Can Tereyağları Süt ve Süt Ürünleri Ltd. Şti. tamamlandı. Şu anda makineleri yavaş yavaş fabrikaya taşımaya başladıklarını ve fabrikayı bir an önce faaliyete geçirmeyi düşündüklerini belirten Can Tereyağları Süt ve Süt Ürünleri Ltd. Şti. Genel Müdürü Aybey Can, fabrika hakkında bilgi verdi. Fabrikanın kullanım alanının 16 bin metre kare olduğunu, yaklaşık üç buçuk yıldır devam eden fabrikanın inşaatının çevre düzenlemesiyle birlikte tamamlandığını, önümüzdeki iki ay içerisinde fabrikayı faaliyete açacaklarını duyurdu. Fabrikanın İzmir, İstanbul, Ankara ve Antalya’da bölge müdürlüklerinin olduğunu, İzmir ve Türkiye genelindeki bölge müdürlüklerinde toplam 485 kişiye istihdam sağladıklarını, Belevi’de faaliyete geçecek olan fabrikanın imalat fabrikasında ise ilk olarak 300 kişiye istihdam sağlanacağını kaydeden Can, 6 ay sonra bu rakamın 500 kişiye çıkacağını söyledi.

90 yıldır tereyağı ürettiklerini, ayrıca reçel, bal, eritme peynir, fındık kreması, helva, tahin, pekmez, bunun yanında yeni yapılacak olan dondurulmuş sebze-meyve, paket süt, zeytin ve daha birçok ürün yapımına başlanılacağını belirten Can, bu fabrikanın yetersiz kalacağını, alan üzerinde yeteri kadar yerlerinin olduğunu, bu alana da yeni bir fabrika yapacaklarını, burada 400 kişiye istihdam sağlayacaklarını söyledi.

BAŞKAN IŞIK’A DESTEK

Belevi Beldesi’ne yaklaşık 3 buçuk yıl önce geldiği zaman beldenin kasaba köyünden daha kötü bir görünümü olduğunu söyleyen Can; “O dönemde Belevi’nin ne düzgün bir yolu vardı, ne belediye binası vardı. Başkanımız burada bizi de çok çalıştırdı, kendisi de çok çalıştı. Belevi’ni inanılmaz bir şekilde toparladı ama keşke bir zaman yetseydi. Eğer bir dönem daha zaman yetseydi burası baş tacı bir yer olurdu. Şimdi Belevi Selçuk’a bağlandı. İnşallah Başkan Özcan Işık’ı Selçuk’ta görürüz. Benim şahsi düşüncem Başkan Işık’ın bir dönem içerisinde Selçuk’un çok değişeceğine inanıyorum. Çünkü Selçuk; imkanları çok olan, kullanılmayan imkanlara sahip bir ilçe olarak görüyorum” dedi.

Selçuk İlçesi’nde ikamet eden ve fabrikada çalışmak isteyen 800 kişinin başvurusunu aldıklarını hatırlatan Can Tereyağları Süt ve Süt Ürünleri Ltd. Şti. Genel Müdürü Aybey Can, “Ben başvuru yapan arkadaşlarımızın yarısından fazlasıyla birebir görüştüm ve kendileri şu andaki yönetimden memnun olmadığını söyledi. Burada Başkan Özcan Işık’ı da tanıyorlar ve buradaki çalışmaları gördüklerini söylüyorlar. Dolayısıyla ben Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık’a Selçuk’ta bir şans verilmesinden yanayım. Çünkü biz burada gördük, kendisi bir hizmet adamı. Ankara’dan gelip de burada belediye başkanlığı yapmak çokta kolay bir iş değil” diyerek, adaylık sürecinde ve 2014 yerel seçimlerinde CHP Selçuk Belediye Başkanı Aday Adayı Özcan Işık’a başarılar diledi.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

belevi-fabrika

cantereyaglari-aybeycan

YORUMLAR
  1. Beleviden Barış dedi ki:

    Özcan başkanımızın arkasındayız her zaman … Beldemize verdikleri ortada.. 1 dönem daha olsa Belevi kim bilir nerelere gelecekti.. Tam destek..

  2. emir sasa bey dedi ki:

    özcan başkan sen köye fabrika kurdurdun vefasız vefa gelenleri kovalıyor helal sana çılgın adamsın,inanıyorum ki sen bu selçuğu ŞAHLANDIRIRSIN,

  3. beleviden ümit dedi ki:

    bu adam beleviyi ikiye böldü bölücü bu adam

  4. büyük iskender dedi ki:

    Çapulcuyum vefayı sevmiyom ne yapacağım bilmiyorum ama Özcan Işık aday olursa oy veririm

  5. Selçuklu dedi ki:

    Vefa ülgür’ün vadesi çoktan doldu, taze kana ihtiyaç var IŞIK hizmet sevdalısı ve yönetmelikleri iyi bilen tecrübeli bir adam siyasi çevresi de iyi. Denenebilir.

  6. NECMİ DOĞANER BELEVİ dedi ki:

    ÖNCELİKLE SELAMÜNALEYKÜM,NEDENSE BELEVİDE OLAN YENİLİKLERİ GÖRMEYEN AKP ZİHNİYETİNİ KINIYORUM,BELEVİ NEYDİ NEY OLDU,YUKARIDA ALLAH VAR ÖZCAN BAŞKANIMIZIN YAPTIKLARI ORTADA,15 YILDIR BELEVİYE ÇİVİ ÇAKMAYANLARIN ELEŞTİRİ YAPMA HAKKI YOKTUR,SONUNA KADAR ÖZCAN IŞIK BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ SAYGI VE SEVGİLERİMLE