site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

CHP’den ve Ülgür’den Taziye Mesajı

CHP’den ve Ülgür’den Taziye Mesajı
28.01.2014
A+
A-

chp-logo

CHP Selçuk İlçe Örgütü Başkanı Özge Yıldırım ve Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür yayımladıkları taziye mesajı ile Esenyurtta yaşanan olayı kınadı.
   
CHP’den Kınama Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt seçim bürosuna yapılan, bir vatandaşımızın ölümü ile sonuçlanan hain saldırıyı utançla kınıyoruz. Zira siyaset; silahların değil fikirlerin konuştuğu bir alan olmak zorundadır. Fikri olmayan insanlar silaha başvurur. Bu saldırı Türkiye demokrasisine, barışçıl siyasete ve hukuk inancına yapılmış bir saldırırdır. Bu saldırı hukuk egemenliğine karşı çıkanların saldırısıdır.

İnsana yakışan, düşüncelerin hâkim olduğu siyaset geleceği umuduyla; saldırıda hayatına kaybeden Cengiz Akyıldız’a rahmet, ailesine, sevenlerine ve Milliyetçi Hareket Partisi ne başsağlığı, saldırıda yaralananlara da acil şifalar diliyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü

taziye-mesaji

Ülgür: Demokrasiye yapılan saldırıyı kınıyorum

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür İstanbul Esenyurt’ta seçimbürosuna yapılan saldırıyı kınadı.  Başkan Ülgür olayla ilgili şunları söyledi:

“İstanbul Esenyurt’ta seçim güvenliğine ve demokrasiye yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Çağdaş ve hukukun egemen olduğu ülkelerde demokrasinin olmazsa olmazı olan seçimlerin, adil ve güvenli bir ortamda yapılmasını sağlamak iktidarların en temel görevidir. Sorumluları bu konudaki görevlerini yerine getirmeye çağırıyorum.Hayatını kaybeden MHP Seçim Sorumlusu Cengiz Akyıldız’a Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Sayin ulguru bu yaklasimindan dolayi kutluyorum