site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’den Olaylı Meclise Kınama

CHP’den Olaylı Meclise Kınama
16.04.2014
A+
A-

filiz-sengel

15.04.2014 günü gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısında CHP Grup sözcümüz Filiz Ceritoğlu SENGEL’e yapılan hakaret içerikli sözlü saldırıyı kınıyoruz.

Şu anda demokrasinin gereği Meclis toplantılarında nefret içerikli söylemler ve tavırlar Meclis gündemini işgal etmekte, seçilmiş Meclis Üyelerinin görevlerini yapmaları engellenmekte ve durum Meclis Başkanı tarafından göz ardı edilip gereği yapılmamaktadır.

Belediye Meclis toplantıları; Selçuk Halkının tamamını ilgilendiren, bir partinin çıkarına kullanılamayacak ciddiyette işler içerir.  Bu bağlamda bundan sonra gerçekleştirilecek toplantılarda Meclis hâkimiyetinin ve Selçuk Belediyesi Meclisine yakışır seviyenin olmasını, Meclis toplantılarının Selçuk halkının hak ettiği ciddiyette gerçekleşmesini, farklı görüşlerin küfür ve saldırılarla karşılanmamasını diliyoruz.

CHP SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ

chp-selcuk-kinama

YORUMLAR
  1. Emel dedi ki:

    Yazık vallaha ya sen 15 sene bi tuvalet için muhalefet et sonra oğlunu makam şöförü yapsınlar diye uğraş neyse oğlu makam şöförü oldu onca mal mülk ama insan da guru olur kişilik olur ama dedim ya insanda bi de bunlar zamanın en hızlı solcularıydı bunlar solcu falan değilmiş çıkarcıymış hayır madem bi oğlun makam şöförü olsun istiyordun da neden 15 sene muhalefat ettin söyleseydin alırlardı oğlunu

    1. Anonim dedi ki:

      Helal olsun iyi demişsin!!!:)

  2. Cenk dedi ki:

    CHP grubu muhalafet olmak için orada oldugunu gösterdi , Söylediklerine kendilerinin bile inanmadığı açık ve net belli. İstifa edip yeni bir oluşumun önünü açmazsanız CHP bir daha rüyasında görecek Başkanlığı maalesef.

  3. Anonim dedi ki:

    Mağduriyet komplosu kokusu var havada…Mağdurum da mağdurum..

  4. vatandaşın biri.... dedi ki:

    o basit gorunen tuvalet isi efes te ki adeta para basma makinasi gibi bi sey idi orasi beyaaaa! gelsin dalirlar! gitsin marklar! idi. efes li esnaf çok iyi bilir!

  5. Anonim dedi ki:

    Seçilememişler atanmışlar diyecektin sanırım o insan seçilmedi çünkü!!!

  6. vatandaş dedi ki:

    Selçuk onbeş yıl kaybetti.Bir beş yıl daha kayıp edilsin isteniyor.Kamil SUBAŞI’nın yaptırdığı garaja tonlarca kum moloz dökülerek yıkılması sağlandı.Selçuk merkezine haftada bir gün satışı yapılan diğer günler boş olan ve koku fabrikası balıkhane yapıldı.Buraya sahilden martı getirip ehlileştirerek salmak gerekir.Eyvah ki Selçuk susuz yoğurt ezmeye devam edecek.Selçuk halkı ne olursa olsun beyler hizmet bekliyor.Herkes kısır çekişmeyi, birbirine hakaret etmesin hizmet yapsın.Selçuk seçmeni neyi ne zaman kimi seçmesini çok iyi biliyor.Örneği çok kısa sürede bu durum yaşandı.