site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

CHP’den Anma Günü Duyurusu

CHP’den Anma Günü Duyurusu
15.09.2012
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu Kapsamında, aralarında CHP Selçuk İlçe Örgütü grubunun da bulunduğu Ödemiş, Tire, Selçuk,  Bayındır bölgesindeki tüm Gazi şehitlerimizin ve ailelerinin hatırlanacağı, onları unutmadığımızı, her şeyimizi onlara borçlu olduğumuzu, vatanın savunmasında her zaman en önde, şereflerin en büyüğünü yaşayan Şehit ve Gazilerimizin,  acılarının bir nebzede olsa paylaşıldığı bir anma günü yapılacaktır.

24 Eylül 2011 tarihinde şehit olan Bayındır,  Zeytinovalı Jandarma Astsubay  Erdal CANBULAT’ın 1. Ölüm yıldönümü  24 Eylül 2012  Pazartesi günü Saat: 14.00 de Zeytinova Beldesinde Şehit ailesi ile beraber yapılacaktır.

Bayındır Zeytinova’da yapılacak anma törenine  ilçemizde  durumu uygun olan  tüm şehit ve Gaziler ile  aileleri katılacak olup, gelmek isteyen  isteyen tüm Selçuk  halkımız davetlidir. Katılmak isteyen vatandaşlarımız  8925113 no’lu telefondan bilgi alabilirler.

İbrahim ADIGÜZEL
CHP Selçuk İlçe Başkanı

YORUMLAR
  1. kemal dedi ki:

    Şehitlerimiz için, Gazilerimiz için hep beraber 24 Eylülde, Bayındır Zeytinovadayız.

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    çok kalabalik olacagina inaniyoruz , sehitlerimizin ruhu saad olsun…