site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP Selçuk’ta Yerel Seçim Mesaisi Başlıyor

CHP Selçuk’ta Yerel Seçim Mesaisi Başlıyor
28.09.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından yayınlanan takvime göre 1 Ekim’de başlayacak yerel seçim adaylık başvuru sürecinden önce CHP Selçuk İlçe Örgütü’de aday belirleme süreci ile ilgili bir adım attı.

CHP Selçuk’ta, yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkan adayının ve meclis üyesi adaylarını belirleme süreci ile ilgili 28 Eylül Cuma gününden itibaren partinin kongre ve ön seçim delegeleri ile toplantı yapma kararı alındı. Delegeler ile yapılacak olan toplantıda iki gündem maddesinin konuşulacağı öğrenildi. İlk gündem madedesi mahalle ile ilgili sıkıntılar ve ihtiyaçlar, sonrasında ise yerel seçimlerde aday belirleme yöntemi ile ilgili olacak. Delegelerin ve örgütün tavrının ne yönde olduğunu ve aday belirlemede önseçim, eğilim yoklaması, merkez ataması gibi seçeneklerden hangisinin uygulanmasını istedikleri sorulacak.

CHP Selçuk İlçe Örgütü’nün 28 Eylül Cuma günü Cumhuriyet Mahallesi delegeleri ile yapılacak olan toplantı ile başlayacak görüşmeler cumartesi günü köyler, Atatürk Mahallesi, 14 Mayıs Mahallesi ve İsabey Mahallesi ile devam edecek ve pazar günü Zafer Mahallesi delegeleri ile yapılacak toplantıyla son bulacak. Aday belirleme yöntemi ile ilgili parti tabanının istedikleri ilçe örgütü tarafından CHP İzmir İl Başkanlığı’na ve CHP Genel Merkezi’ne sunulacak. Toplantılar sonrasında CHP Selçuk İlçe Örgütü tarafından kamuoyuna da yapılacak olan açıklamayla parti tabanının aday belirleme süreci ile ilgili Selçuk’taki tavrı netleşmiş olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.