Selçuk Haber

CHP Selçuk’ta Yeni Yönetim Görevi Devraldı

CHP SELCUK (3)

14 Eylül Cumartesi günü yapılan kongre ile CHP Selçuk İlçe Başkanı seçilen Avukat Özge Yıldırım ve yeni yönetim kurulu üyeleri ilçe başkanlığında düzenlenen törenle görevi teslim aldı.

CHP Selçuk İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen törene çok sayıda partilinin yanı sıra CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Selçuk’tan sorumlu il yöneticisi Ceyhan Kayhan, il ve ilçe yöneticileri, Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık, Selçuk Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Yerel yönetim seçimleri aday adaylığı sürecinde yaşanan istifalar sonucu 14 Eylül cumartesi günü yapılan ilçe kongresine kadar yani bir aylık bir süreçte ilçe yönetimini devralan kayyum heyeti başkanı Avukat Melih Şar “Aday adaylığı sürecinde ilçe yönetimimiz kayyuma devroldu ve ilçe kongremizi demokratik koşullarda gerçekleştirdik. Seçim sonucu meslektaşım Sayın Özge Yıldırım İlçe Başkanı seçildi. Kongremizde ve bugün burada oluşan atmosfer birlik ve beraberliğimizin güçlenerek sürdüğünü ortaya koyuyor. Şimdi önümüzde yerel seçim süreci var. Bu süreçte de tıpkı kongrede olduğu gibi son derece sağduyulu, partili bilincimizi unutmadan bir kez daha yani 6. Kez üst üste belediye başkanlığı ve yerel yönetimler seçimini kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Yeni ilçe başkanımız Özge Yıldırım’a ve yeni yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum” dedi.

Parti binasını dolduran partililere hitap eden CHP Selçuk İlçe Başkanı Avukat Özge Yıldırım ise “Güzel bir kongre geçirmemizi sağlayan kayyum heyetimize, partililerimize ve delegelerimize çok teşekkür ediyorum. Örnek gösterilen, barışçıl bir kongre geçirdik. Yeni göreve gelen arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Önümüzde tek hedef var yerel seçimlerde tekrar iktidar olmak. Bugün’den itibaren seçim startını vermiş oluyoruz. Bütün partililerimizin de sizlerin de katkılarını bekliyoruz” diye konuştu. 

Görev teslim törenine katılan CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Selçuk’tan sorumlu il yöneticisi Ceyhan Kayhan ise Selçuk’ta yaşanan demokratik kongre ve onun sonrasında kaldığı yerden güçlenerek devam eden birlik ve beraberlik duygusunun 90 yıllık köklü bir geçmişi olan CHP’ye yakışır bir görüntü olduğunu söyleyerek bu ortamın oluşmasına katkısı olan herkese teşekkür etti. Kayhan, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm Türkiye’de sergilediği yerel yönetim başarısını hepimiz biliyoruz. Asıl hedefimiz artık Türkiye’yi yönetmek, Türkiye’de iktidar olmak. En büyük hedefimiz bu. Türkiye’de artık başka bir rüzgâr esiyor. Özellikle gezi olayları bunu gösterdi bize. Türkiye artık farklı bir yönetim anlayışı bekliyor. İçine düşülen sıkıntıdan çözümsüzlükten kurtarılmayı bekliyor. Bu daha çok çalışmamız, mücadele etmemiz gerektiğini gösteriyor. Bu yerel seçimlerde AKP’nin ciddi bir düşüş yaşayacağına ve bunun CHP iktidarının müjdesi olacağına inanıyorum. Türkiye’nin bize ihtiyacı var. Onun için çok çalışmamız lazım. Bu sayede hem yerelde hem genelde iktidar olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında görevi teslim alan CHP Selçuk İlçe Başkanı Avukat Özge Yıldırım ve yeni yönetim kurulu üyeleri tebrikleri kabul etti.

Exit mobile version