site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

CHP Selçuk’ta Yeni Yönetim Görevi Devraldı

CHP Selçuk’ta Yeni Yönetim Görevi Devraldı
20.09.2013
A+
A-

CHP SELCUK (3)

14 Eylül Cumartesi günü yapılan kongre ile CHP Selçuk İlçe Başkanı seçilen Avukat Özge Yıldırım ve yeni yönetim kurulu üyeleri ilçe başkanlığında düzenlenen törenle görevi teslim aldı.

CHP Selçuk İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen törene çok sayıda partilinin yanı sıra CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Selçuk’tan sorumlu il yöneticisi Ceyhan Kayhan, il ve ilçe yöneticileri, Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık, Selçuk Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Yerel yönetim seçimleri aday adaylığı sürecinde yaşanan istifalar sonucu 14 Eylül cumartesi günü yapılan ilçe kongresine kadar yani bir aylık bir süreçte ilçe yönetimini devralan kayyum heyeti başkanı Avukat Melih Şar “Aday adaylığı sürecinde ilçe yönetimimiz kayyuma devroldu ve ilçe kongremizi demokratik koşullarda gerçekleştirdik. Seçim sonucu meslektaşım Sayın Özge Yıldırım İlçe Başkanı seçildi. Kongremizde ve bugün burada oluşan atmosfer birlik ve beraberliğimizin güçlenerek sürdüğünü ortaya koyuyor. Şimdi önümüzde yerel seçim süreci var. Bu süreçte de tıpkı kongrede olduğu gibi son derece sağduyulu, partili bilincimizi unutmadan bir kez daha yani 6. Kez üst üste belediye başkanlığı ve yerel yönetimler seçimini kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Yeni ilçe başkanımız Özge Yıldırım’a ve yeni yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum” dedi.

Parti binasını dolduran partililere hitap eden CHP Selçuk İlçe Başkanı Avukat Özge Yıldırım ise “Güzel bir kongre geçirmemizi sağlayan kayyum heyetimize, partililerimize ve delegelerimize çok teşekkür ediyorum. Örnek gösterilen, barışçıl bir kongre geçirdik. Yeni göreve gelen arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Önümüzde tek hedef var yerel seçimlerde tekrar iktidar olmak. Bugün’den itibaren seçim startını vermiş oluyoruz. Bütün partililerimizin de sizlerin de katkılarını bekliyoruz” diye konuştu. 

Görev teslim törenine katılan CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Selçuk’tan sorumlu il yöneticisi Ceyhan Kayhan ise Selçuk’ta yaşanan demokratik kongre ve onun sonrasında kaldığı yerden güçlenerek devam eden birlik ve beraberlik duygusunun 90 yıllık köklü bir geçmişi olan CHP’ye yakışır bir görüntü olduğunu söyleyerek bu ortamın oluşmasına katkısı olan herkese teşekkür etti. Kayhan, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm Türkiye’de sergilediği yerel yönetim başarısını hepimiz biliyoruz. Asıl hedefimiz artık Türkiye’yi yönetmek, Türkiye’de iktidar olmak. En büyük hedefimiz bu. Türkiye’de artık başka bir rüzgâr esiyor. Özellikle gezi olayları bunu gösterdi bize. Türkiye artık farklı bir yönetim anlayışı bekliyor. İçine düşülen sıkıntıdan çözümsüzlükten kurtarılmayı bekliyor. Bu daha çok çalışmamız, mücadele etmemiz gerektiğini gösteriyor. Bu yerel seçimlerde AKP’nin ciddi bir düşüş yaşayacağına ve bunun CHP iktidarının müjdesi olacağına inanıyorum. Türkiye’nin bize ihtiyacı var. Onun için çok çalışmamız lazım. Bu sayede hem yerelde hem genelde iktidar olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında görevi teslim alan CHP Selçuk İlçe Başkanı Avukat Özge Yıldırım ve yeni yönetim kurulu üyeleri tebrikleri kabul etti.

CHP SELCUK (1)

CHP SELCUK (2)

CHP SELCUK (5)

CHP SELCUK (6)

YORUMLAR
  1. derviş dedi ki:

    bakışlar çok şey anlatıyor ! yaşa başkan 🙂

  2. AKP selçuk ilçe dedi ki:

    Sizi bu seçimlerde silip geçecegiz! her yerde o begenmediginiz imam hatip okullarini açacagiz. Selçuk ta chp hezimete ugrayacak! Dunya lideri basbakanimizi Selçukta torenlerle karsilayacagiz agziniz açik kalacak çapulcular !

    1. eski selçuklu dedi ki:

      Bu kadar iddalı konuşmanın sonu PATATES olmasında tadından yinmez sonra..bnm görüşüm alacağınızı zannetmiorum fakat chp nınde sadece partisinin adı olmasından dolayı insanların o partiye yonelmesi yıllardır selçuğu köy kılan küçük yapan şekildir..Tabiki yonetım değişir ne olur bilinmes fakat akp zor olabilir diyebilirim.. ( Yıllar once ilkokul-ortaokul okuyup ve öğretmenlerimizin hepimize öğrettiği tek şey MUSTAFA KEMAL ATATÜRK değilmiydi.bu yazıyı yazan sen hangi zihniyetle ne öğrendin ki şimdi bu yazıyı yazma girişiminde bulunuosun..sen değilmiydin çıkıp andımızı bağıra bağıra okuyan,sen değilmiydin NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyen,,ıQ testlerimiz o kadar çok düşük ki geçmişi görmeyip geleceğe bakmak bu olsa gerek…şunuda söleyim ben akp yonetımı küçük altınları hazır elinde bulunduruyor bisim milletimiz bi bulgura bir pirince oy atıyorsa emin olsun herkes altını alan ohoo neler yapmasın..HAKKIDIR HAKKA TAPAN MİLLETİMİN İSTİKLAL…

    2. SELÇUKLU dedi ki:

      ne içtin sen böyle… bu kadar heveslenme seçim sonrası toparlayamazsın. hemşerin olarak üzülürüz.

      1. eski selçuklu dedi ki:

        Yorumu sabah yazdıgım için güne en güsel kahve ile başlanır sanada tavsiye ederim beyini çalıştırır,sulandırmaz:)) Kaybedecek birşey yok ki hayatta YANCI,ÇIKARCI milletimizden bol ne var,Ben olaya parti olarak bakmıyorum baktıgım nokta chp nın yeni adayı ne kadar başarılı olur,ki yıllardır birşey olmadıgı ortada.AK parti konusunda ise düşünce yanlışları, işlerine gelenleri görmek ve görmemek,YAPILAN İŞLERDEN bahsetmiyorum YAPIYOR,ÇALIŞIYOR..Tek sorun zihniyet olarak başka kurum vs tarzı işlerle farklı bir değişime gitmek,olabilirmi bu dersenız eğer ki şuan için zor yeni nesil malesef POŞET..! Gördüğüm ve tanıklık ettiğim ise küçük yaşlardan çocukların kurumlara gönderilmesi ve birşeylerin öğretilmesi adına yapılan bir çaba..Lakin bisim dediğimiz olacak biz yaparız ederis çabasıyla BU İŞ OLMAZ..! Seçimde bin bir türlü oyunun ak parti tarafından dönceğine inanıyorum lakin chp tarafında insanlarında ARTIK YETER..dediğinide iyi biliyorum.samimi olmak gerekirse BAŞTA KENDİ AİLEM..! AK PARTİyi ise düşüncelerden dolayı sıcak bakamıyorus bunun kötü sonuçları ileride umarım türk halkı olarak karşımıza çıkmaz..!

  3. Partili dedi ki:

    yeni filizler yeşilleniyor.böyle bir tabloyu görmek partim adına gurur verici…Başarılar..

  4. Anonim dedi ki:

    çok zor atatürkü çikarırlar ve bir reklam yeter türkiye cumhuriyetini biz kurduk eşşeği koysan kazanan yerde diğer partiler zor ne nekadar yumurtluyor hepsi bilinen bir gerçekken herkes kendi makamının derdinde insanların nasıl tepki vereceğini bilir onlar

  5. Anonim dedi ki:

    akparti alamaz mhp adayı oyu böler akp chp gene alır

  6. Anonim dedi ki:

    Bu AKP Selçuk İlçe nickiyle yazan kişinin AKP ile ilgisi olduğunu zannetmiyorum. Sürekli buraya provakatif ve AKP’nin dahi olmayan söylemlerini dile getirerek sözüm ona rakip partilere prim sağlamaya çalışıyor. Eğer bu kadar mertse,AKP Selçuk ilçedeki görevini ve kim olduğunu yazsın. Burada her yazılana inanmayın.

    1. AKP selçuk ilçe dedi ki:

      anonim bizim partimizin iç islerine karisma bu kadar da açik ve net bir sekilde hem adini anonim diye yazacaksin sonrada partiden isim isteyeceksin ! 11 yildir senin gibilerin neleri çikti yolumuza hepsinin ustesinden geldik.Bizim isimiz Selçugu nasil daha iyi yerlere getiririz! senin isin ne ?

  7. Anonim dedi ki:

    Bu genç arkadaşlar Selçuk’ta akp yi önümüzdeki yerel seçimler de büyük bir yenilgiye uğratacaktır .yolları açık olsun

    1. AKP selçuk ilçe dedi ki:

      Hodri meydan ! biz Selçukta halkin chp den umudunu kestigini gorebiliyoruz ama sizin gozleriniz kor olmus ! Geçmis olsun

  8. martı dedi ki:

    90 yıllık dev çınarın yeni filizleri sizleri tebrik ediyorum bir cumhuriyet halk partili olarak.Atatürk’ün gençleri görevi devralmıştır.Başarılar.

  9. gören dedi ki:

    gören göz lafa kanmaz ben tarafsız olarak şunları söylemek istiyorum.CHP koca çınar kendi bagrından çıkan ATATÜRKcü CUMHURİYET ci çalışkan tabanla tavan arasındaki mesafeyi korumak adına yerden yere vurulsalarda her zaman başkanın baskısıyla karşılaşsalarda inatla gururla mücadele ederek parti içi birlik ve beraberligi korumak için ugraşan partiden her zaman görev almak için can atan bu gençleri bütün CHPliler görsün ve destek versin bu gençler kim diyorsanız HASAN UYSAL ve ekibidir.

    1. SELÇUKLU dedi ki:

      hasan uysal mı genç 🙂

  10. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    ak parti selçuk ta havasını alır tayip değil abdullah gül de gelse selçukta o ampul yanmaz yaktırmayız özgecim yeni pırıl pırıl genç dinamik şaibesi olmayan yönetiminle selçuk ta iyi işler yapacağına kalpten inanıyorum sizler azminizle yönetime talip oldunuz söylenecek söz yok kısacası ALLAH yar ve yardımcınız olsun ne mutlu türküm diyene

  11. APASASLI 35920 dedi ki:

    BAŞARILI ÇALIŞMALAR DİLİYORUZ…

  12. Sıla dedi ki:

    Görevi devralan genç arkadaşlar; Bu sutunlarda farklı isimlerle yazan bir kaç kişi moralinizi bozmasın. Onlarda biliyorki yakın gelecek sizin.Ancak işiniz zannettiğinizden daha zor,bşaracağınıza inanıyorum.

  13. eski selçuklu dedi ki:

    bnm oyumda muhtemelen CHP olacak en azından değişim ŞART idi ve gerçekleşti herdaim gözlemek lazım.. Kimileride hala avutsun kendini chp nin istenmediğini:)) bis chp değil H.VEFA ÜLGÜR istemiyorus..understand..

  14. Sıla dedi ki:

    Bizde Vefa Ülgür ü istiyoruz nolcak şimdi ?

  15. Anonim dedi ki:

    AKP Selçuk ilçe,ben siyaset yapmıyorum ve kirli,çıkar ilişkisine dönüşmüş,her partinin kendi çıkarını koruduğu siyaseti de sevmiyorum ama sen AKP adına yazdığını iddia ediyorsun. Madem öyle siyasetçi ismini açıklamaktan korkar mı,buyur açıkla,tabiki gerçekten AKP’li isen.

  16. AKP selçuk ilçe dedi ki:

    Aynen boyle devam edin ! Siz tartisadurun biz yolumuza devam ediyoruz ! Siz ise yolda kalanlar isterseniz sizi de yolda birakmayiz aliriz yanimiza icabinda ama kavgayi gurultuyu buraya getirmek yok ona gore! Biz is yapiyoruz ! Birbirimizle didismiyoruz bizim partimizde sadece çalismak var ! Yan gelip yatmak yok, yakinlarini parti etrafinda toplamak yok,arazileri bedavadan toplayip hem belediye baskanligi hem de arazi agasi olmak yok!

  17. eski selçuklu dedi ki:

    SILA o zaman sen kutu içinde yaşamaya devam et:) belki gelişim gösterirsin kendi kendine… Ben başından beri sölüyorum AK PARTİ çalışıyor fakat düşüncelerinden dolayı ben onaylamıyorum..yazılarımdada belirtiyorum..

  18. anonim dedi ki:

    ESKI SELCUKLUYA AYNEN KATILIYORUM . AKP NIN BELEDIYECILIKTE IYI ISLER CIKARDIGINI GORUYORUM LAKIN BURDA BIR DE IKTIDARI ARKASINA ALMA FAKTORU VAR ONU DA GOZ ARDI ETMEYELIM ! CHP DE YENI YUZLER BEKLIYORUM YENI ISIMLER ESKI ISIMLERE OYUM YOK AMA AKP YE DUSUNCELERINDEN DOLAYI HIC YOK ! SILA GIBILER COKSA EGER CHP DE KIMSE KUSURA BAKMASIN BEN ALTERNATIF ARARIM AKPSIZ BIR ALTERNATIF ! YAZIK OLUR SONRA YAZIK

  19. ender dedi ki:

    Anonim AKP nin çalıştığından bahsetmişşin Müze inşaatında olduğu gibi mi? Efeste esnafı yokettikleri gibi mi? Pamucak tatlı suda balıkçılara yapılanları cekemediniz KANAL 35 dediniz nerde? Hastane dediniz yok. Ünüversite dediniz milletin imece usulu yaptığı liseyi İmam hatip yaptınız. Şimdide öğrenci bulamadığınızdan dışardan öğrenci getiriyorsunuz. Tedaş,Zıraat Bankası,Halk Bankası,avukatlık işleri meclis üyenize,PTT acentalığı eski ilçe başkanınıza arazi işleri yeni ilçe başkanınıza Kaymakamlık aracılığile yapılan inşaat işleri Halil Düztaş a Sende klavyenin başında tetikçilik yap.

    1. Anonim dedi ki:

      belediyeyi bi kurcalayın hele neler çıkar. dinime söven müslüman olsa.

  20. Ömür dedi ki:

    Etrafınızdaki 3 kişinin size gülümsemesiyle nasıl bu kadar inanç sahibi olabiliyorsunuz çok ilginç. Komik duruma düşüyorsunuz. Selçukluların cahil olduğunu falan mı düşünüyorsunuz? 15 yıl içinde neler yapıldığını göremeyecek kadar cahil bir toplum yok burada. Var olduğuna inananlar işte sizin çevrenizdeki 3 kişi. Tabi siz de haklısınız, Selçuk’un İstanbul gibi büyük bir şehir olmasını istiyorsunuz. Hayal kurmak bedava ve çok keyiflidir. Fakat şunu unutmamalı Akp nin kurulduğu günden bu yana müze, hastane ve Efes içindeki şirketlere kendi partilerine oy çekmek için personel aldırmaktan başka yaptığı ne var? Aksine sürekli Selçuk un aleyhine işler yapılıyor. Kale’nin elektriklerinin kesilmesinden efes esnafının mağdur edilmesine kadar. Elinizde olsa tamamını satarsınız. Belediyenin yaptıklarını görmek istemiyorsunuz anlarız, ama sizin yapmadıklarınız yada yaptıklarınızı herkes görüyor bunu unutmayın. Hayal kurmaya devam edin ama uyanmayın olur mu? Yazık edersiniz kendinize… Kim olursa olsun Selçuk size TESLİM OLMAZ.

    Yeni ve genç yönetimi kutluyorum. Zor olmadan bu sınavdan başarıyla çıkacaklardır.

  21. AYDIN dedi ki:

    AKP Selçukta yaptığı işlerin listesini yayınlasın da bu tartışmalar son bulsun lütfen. CHP de işbaşına gelen gençlerimize de ayrıca başarılar dilerim.

  22. Anonim dedi ki:

    ÇARE SARIGÜL

  23. selçuklu dedi ki:

    Ende isimli yorumcu arkadaşım kişilere çamur atma Halil Düztaş Kaymakamlık aracılığı ile yapılan hangi işleri yapmış ,iyi araştır. Şayet Halil DÜZTAŞI iyi tanırım Kaymakamlığın hiç bir işine girerek iş yapmamıştır. Kaymakamlığa bir dilekçe yazıp sorarsan Çamlık Köyü Köy konağının, Selçuk devlet hastanesinin ilşave projelerini, Halk eğitim Müdürlüğü binalarının Hatta bazı okullarda yapılan Ana sınıfı projelerinin tamamını hiç para almadan bedelsiz yaptığını göreceksiniz çamur atarken dikkat edin çamur at izi kalsın olmasınr.