Selçuk Haber

CHP Selçuk: Kamu hizmetleri kişisel siyasi ihtiraslara malzeme edilemez

Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm kamu kurumları, yasalarımızla belirlenen alanlarda halkımıza hizmet etmekle yükümlüdür. Her kurum kendi alanında kamusal hizmetleri planlar ve hayata geçirir.

Efes Selçuk’ta da başta Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurumlarımız bu çerçevede çalışmalar sürdürmektedir. Hizmeti üreten kamu kurumlarıdır, hizmetin muhatabı ise ayrım gözetmeksizin tüm halkımızdır.

Efes Selçuk ve İzmir kamuoyu, uzun zamandır bu yasal ve meşru çerçevenin dışında bir siyasi ihtiras tarafından yanıltılmaya ve manipüle edilmeye çalışılıyor.

Kamusal hiçbir temsiliyeti ve kimliği olmayan ve AKP İlçe Başkanı olarak da tanınan Selim Girbiyanoğlu beyefendi, kişisel siyasi ihtirasları uğruna, Belediyemizin ve diğer kamu kurumlarımızın çalışmaları hakkında açıklamalarda ve yetkisiz eylemlerde bulunarak kamuoyunu yanıltmaya çalışmaktadır.

Yakın geçmişte Kızılay yardımlarını ve Orman Bakanlığı fidelerini kişisel siyasi ihtirasları için kullanan Selim Girbiyanoğlu, şimdi de DSİ’nin uzun dönemdir planladığı ve gerçekleştirileceği bilgisini Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel’e de aktardığı köprü projesini kişisel siyasi çıkarlarına alet etmeye kalkışmaktadır.

Efes Selçuk halkının yasal ve meşru iradesinin tecelli ettiği Belediye Meclisi’nin yolunu bilmeyenlerin kentimizde sürdürülen kamusal hizmetler hakkındaki bilgisizliğini doğal karşılamakla birlikte, siyasal ve kamusal edepten uzak kişisel siyasi hırslarla halkımızı yanıltılma çabalarını kınıyoruz.

Efes Selçuk ve İzmir kamuoyuna saygıyla duyurulur…
CHP Selçuk İlçe Örgütü

Exit mobile version