site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP Selçuk İlçe Örgütünden Ziyaretler

CHP Selçuk İlçe Örgütünden Ziyaretler
05.10.2013
A+
A-

selcuk-chp-ziyaret-belediye

14 Eylül’de yapılan kongre ile hizmet bayrağını devralan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuk İlçe yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Selçuk yeni ilçe yönetimi İlçe Başkanı Avukat Özge Yıldırım ile birlikte Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ü ziyaret etti.

Başkan Ülgür ziyaretine gelen CHP Selçuk İlçe Yönetimi’ne öncelikle görevlerinde başarılar diledi. CHP Selçuk İlçe Örgütü’nün son derece başarılı bir kongre süreci geçirdiğini söyleyen Başkan Ülgür bu sürecin CHP’nin demokrasi geleneğini derinleştirdiğini ve bu yönüyle rakip siyasi partilerle arasını bir adım daha açtığını ifade etti. Yeni ve dinamik bir ilçe örgütü ile başarılı bir yerel ve genel seçim süreci geçirileceğine inandığını dile getiren Başkan Ülgür “Cumhuriyet Halk Partisi’nin 25 yıldır Selçuk’ta insana bakışı, çevreye bakışı, kente bakışı, kentin rantına, kültürel varlıklara bakışı ortada. Bu boyutuyla Cumhuriyet Halk Partisi’nin çalışmalarını bu politikaların devamı açısından önümüzdeki dönem de sürmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda Selçuk insanının, Selçuk seçmeninin Cumhuriyet Halk Partisi’nin 20 yılı aşkın süredir yürüttüğü bu yerel yönetim politikalarının yanında olduğunu görüyorum. Bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi’nin herkesi kucaklayan politikaları ile bu yerel seçimden de zaferle çıkacağına inanıyorum” dedi.

Önümüzdeki seçim sürecinin hem Selçuk’un hem de Türkiye’nin demokrasi geleceği açısından büyük önem taşıdığını ifade eden CHP Selçuk İlçe Başkanı Avukat Özge Yıldırım ise, “Selçuk CHP İlçe Örgütü olarak demokratik bir kongre süreci geçirdik. Şimdi önümüzdeki hedef yerel seçimler. Bu önemli görevi de başarıyla tamamlamak için çalışmalarımızı takım ruhu ve her gün biraz daha artan dinamizmle sürdürüyoruz ” dedi.

selcuk-chp-ziyaret-kaymakam

YORUMLAR
  1. menfaatsizchpli dedi ki:

    üç beş tane tencereciyle mi yönetilecek koskoca chp.çoluk çocuğa kalmış selçukta chp.yazıklar olsun.vefa başkan bu çocukları fazla azarlamasa bari seçim sürecinde ağlamaya başlarlar yoksa bunlar korkudan.tencerem var tavam var chp liyim havam var.

  2. Anonim dedi ki:

    yarısının belediye ile ilişkisi var :)nasıl olucak anlayamadım ben

  3. SELÇUKLU dedi ki:

    siyaset nasıl yapılır öğreticek size bu gençler aklınız fikriniz dedikodu üretmek karalamak. korkularınız ve karalamalarınız her neden ise devam edin çünkü sizin gibiler yok olup gidiceksiniz bu sahneden anca klavye siyaseti size bundan sonra….

    1. menfaatsizchpli dedi ki:

      selçuklu sen daha sokakta oynarken biz chp de siyaset yapıyorduk.siz kimsinizki bize siyaset öğreteceksiniz.chp yönetimindeki arkadaşlara bir bak bakalım belediyede ya kardeşi var ya eşi var yada bir şekilde menfaati var.bırakın artık bu menfaat siyasetini gerçek Atatürkçüler şuanda chp den dışlandı.

  4. anonim dedi ki:

    Helal olsun size gençler biz ne yaşlılar gördük iki lafı bir araya getiremeyen çok gençlerde gördük gümbür gümbür kürsülerde konuşan bu işler her şeyde olduğu gibi yaşta değil baştadır

  5. selçuklu dedi ki:

    insanların içinin güzelliği yüzüne vururmuş pırıl pırıl gençler başarılarınızın devamı dileğiyle

  6. semiramis dedi ki:

    babası başkan aday adayı kendisi chp yönetiminde..mevcut başkanın kankası nasıl ilişkilerdir bunlar.chp de kimin eli kimin nerde belli değil !

    1. anonim_ dedi ki:

      babası başkan aday adayı olarak söylediğiniz kişi kimdir ?

  7. türban sevmez dedi ki:

    pırıl pırıl parlıyorlar ilerici ATATÜRKÇÜ çağdaş anti yobaz anti akp gençliği bunlar

  8. son cumhuriyetçi dedi ki:

    ya arkadaş insanların gözünün içine baka baka sömürdüler ya selçuğu helal olsun.dürüst chp çok eskilerde kaldı.çıkarcı insanlar topluluğu bunlar

  9. sevim dedi ki:

    chp yi bölmeyi başardınız tepe tepe kullanın artık.

  10. Anonim dedi ki:

    Sen Vefa başkan dan çok azar yedin heralde biliyorsun.Bir ata sözü var bilirmisiniz (Üzülme ne olur çok çalış seninde olur)))))))))))))))

  11. abdi dedi ki:

    neyi kafasındasınız siz insanları yermek ötelemek,bel altı vurmak yerine neden kazanmaya çalışmıyorsunuz. fikirlerinizi koyun ortaya fikir savaşı yapın böyle yaparak ne geçiyor elinize yok siz top oynarken ben siyaset yapıyodum yok chp yi böldünüz yok vefa başkan öcü, bayatladı artık yeni şeyler söyleyin insanları etkileyin klavye delikanlılığını bırakın.

  12. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    teknoloji değişti çağ atladık sizler daha oradasınız geçin bunları yeni genç dinamik hepsi birbirinden değerli akıllı aktif pırlanta gibi çocuklar daha ne istiyorsunuz muhalefet olacağınıza destek olmayı denerseniz bu çocukların başaramayacağı iş yoktur gençler siz tüm eleştirileri kulak arkası edip bu çıkmış olduğunuz yolda başarılarınızın devamını dilerim babası başkan adayı oğlu yönetimde derken yukarıdaki hükümete bak yedi sülalesi yönetimde ettiğin lafı kulağın duysun yargısız infaz buna denir bahsettiğin kişinin bir yakını va rmı acaba belediyede araştırırsan bulursun doğruları bilerek yorumunu yap çamur at izi kalsın misali yapma emi

  13. necati dedi ki:

    chp yeni ilçe başkanı özge yıldırıma göre demokrasi bir seçim olmuş sen onu benim külahıma anlat her zamanki gibi başkan isdedi böyle oldu

  14. Anonim dedi ki:

    çok üzgünüm ben açık söylüyorum chp ye üyeyim üzüldüğüm konu selçuk tam bir köy haline bürünmüş küçücük köy önemli tanıtım olan tururizm bitirilmiş futbol spor bitirilmiş selçuklunun çalışma alanı daraltımış selçuğu selçuk yapan değerler yok edilmiş birine sorsan selçuk nerede desen konya selçuk sanırlar şirince neresi desen her yerini yollarını tarif ederler anlamıyorum neden bukadar kötü yönetim olamaz sorunlar selçuk efes spor yok turizm yok spor alanı yok çalışma sahası yok eğlence yerleri yok gençlere aktivite yok herşeyden önemlisi tam teşekküllü hastanesi bile yok yıllardır aynı sağlık ocağı doktorlar allaha emanet herkes yandaşlarıyla bereaber üzgünüm selçuk………….of of

  15. Leman Mocan dedi ki:

    Menfaatsiz chp liy MİŞ!!!! O yönetimde benim de kızım var ve hiç bir menfaati de yok.Çünkü gerçek CHP li, gerçek Atatürk’çü ve gerçekten ülkesini seven bir insan,sizin gibi sahte CHP li değil.Sizin herhalde belediyeden menfaatiniz kesilmiş ki bu kadar futursuzca yazıyorsunuz.Siz kimsiniz ki benim kızımı ne kadar tanıyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz.Sizi eshefle kınıyorum.Korkmayın !!! gerçek adınızı yazın.Çünkü menfaatsiz’in yanına CHP Yakışmamış,CHP yi gerçek CHP liler kullansın,sizin gibi çakma CHP liler ancak çamur at izi kalsın zihniyetindeler.

  16. APASASLI 35920 dedi ki:

    GENCLER ILE SELCUGUMUZ COK DAHA ILERILERE GIDECEKTIR BASARILAR… Yalçin

  17. İZMİR dedi ki:

    Eğer bu yönetim orta yaşlı veya ileri yaşlılardan oluşsaydı gençlere imkan tanınmıyor diye bas bas bağırırlardı. Gençlere çamur atan orta yaşlılar siz CHP deki hayatınıza genç olmadan mı başladınız. Unutmayın sizin içinde aynı şeyler söylendi. Takiyyeci ve menfaatçi CHP liler lütfen artık ayıklansın..

  18. Anonim dedi ki:

    siyaset nasıl yapılırmış bu gençler gösterecek işte hepinize izleyin ve görün!

  19. Anonim dedi ki:

    vefa bu kareden sonra ne sana ne chp ye oy var. ailem ve çevremdekilerin sana oy vermemesi için herşeyi yapıcam yazıklar olsun bikaç çoluk çocuk toplayıp ne yapmaya çalışıyosun. Leman MOCAN kızınızın ne menfaatle orda olduğunu biliyoruz zaten çıkar için bütün sülaleniz chpde dilmiydi kaç akrabanız belediyede çalışıyo birsürü işsiz gencin hakkını çalıp. boş konuşmayalım kim olursa olsun artk chpnin clkı çıktı selçukta artk parti değişimi gerekli.

  20. Anonim dedi ki:

    09 ekim 2013 saat 10:59 da “anonim” ismiyle yorumda bulunan vatandaş; sen kişilere göre siyaset yürütür isen, ideolojilerin, hedefin, amaçların kişilerin arkasında yer alıyor ise, kusura bakma sen cumhuriyet halk partili olamazsın. chp öyle bir üye yapısına sahiptir ki, lider her kimse veya kim seçilmişse onun arkasında durur ve partisinin hedeflerinin e düşüncesinin arkasında durur. chp de siyaset kişilere göre yapılmaz. bu yüzden dir ki ” HERKEZ CUMHURİYET HALK PARTİLİ OLAMAZ” Bizim partimizde kişlere ayrıcalık yoktur. Bu gün chp nin 7 tane belediye başkan aday adayı vardır. Bu demokratik yarışta kıran kırana savaşılır. ancak ortak fikirden çıkan adayın arkasındada tüm taraflar kenetlenerek dim dik durur. onun için senin buradan chp agzıyla daha önce sanki oy vermiş pozlarınla yapmış oldugun salvolar ne bizleri nede bu partiye gönel vermiş kişileri etkileyemez. Cumhuriyet Halk Partisi selçukta bir bütündür. Bu bütünlüğü kimsenin bozmaya gücü kuvveti ve kirli oyunları yetmez. 2014 30 mart yerelseçimlerinde 25 yıldır oldugu gibi yine cumhuriyet halk partisi sandıktan iktidar olarak çıkacak ve sizler, selçugu peşkeş çekmek istediğiniz iktidarın oyunlarını uygulayamıyacagınız için bir beş sene daha salyalarınız akarak buralarda eleştirmeye ve kirlemeye devam edeceksiniz. acı ama gerçek bu. selçuk demokrasinin ve kemalizmin kalesi olarak cumhuriyetçilerin ve atatürkçülerin himayei altında yönetilmeye devam edecektir. BUNDAN HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

  21. Selcuklıu dedi ki:

    Parti değişmiş gelen arkadaşlarla birlikte algılar da değişecektir klavyenizden yorumlar yapacağınıza gidip bu arkadaşlarımızın ne düşündüklerini dinleyin sohbet edin sonra bu algınız değişecektir konuşun tartışın hepsi sizleri dinleyecektir bundan emin olunuz.Herhangi bir çıkarı beklentisi olmayan toplumun her kesimine hitap edebilecek bu arkadaşlarımıza sahip cıkalım.Geleceğimiz gençlerdir.Unutmayın ki bu cumhuriyet Yüce Atatürk’ün liderliğinde gençlerle birlikte kurulmuştur.

  22. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    babası metin çıtak dayım olur oğlu da kamran çıtak yeğenim olur semiramis ve anonime duyurulur metin çıtak ve kamran çıtakı eleştirirken kendinize dikkat edin araştırın onların aile demiyorum sülalesinden bir kişiyi belediyede olduğunu ıspatlamayan namerttir yorumu yazacak kişi adını açıkça yaz benim gibi emi