site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP Selçuk İlçe Başkanlığından o iddialara yalanlama

CHP Selçuk İlçe Başkanlığından o iddialara yalanlama
25.08.2020
A+
A-

CHP Selçuk İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile aralarında hiç bir ihtilaf olmadığını, bazı internet mecralarında yer alan söz konusu iddiaların kesinlikle gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Selçuk’ta CHP İlçe Örgütü ve Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel arasında sorunlar yaşandığına dair iddialar ortaya koyan internet gazetesine İlçe Başkanlığından yalanlama geldi. Yapılan yazılı açıklamada; “Parti olarak Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel’in her daim yanındayız. Belediye Başkanımız da hiçbir dönemde olmadığı kadar İlçe Örgütümüzün yanındadır” ifadelerini kullanan CHP İlçe Bakanlığı, bu konuda kamuoyunda yanlış algıların önüne geçti.

“HEDEFLERİ BAŞKANIMIZI KARALAMAK”

CHP Selçuk İlçe Başkanlığından yapılan yazı açıklamada şunlar kaydedildi: “İnternet haberciliği altında; Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Örgütümüz ve Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel’i karalamak maksadıyla yapılan haberlere itibar etmeyiniz. CHP İlçe Örgütümüz ve Selçuk Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel hiçbir dönem olmadığı kadar uyum içinde çalışmakta olup; birlikte hareket etmektedir. Bu durum bazı şahısların ve grupların hoşuna gitse de gitmese de sonuna kadar böyle devam edecektir. CHP Selçuk İlçe Örgütü ana kademe Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla birlikte gururla Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel’in her daim yanındayız. Belediye Başkanımız da hiçbir dönemde olmadığı kadar İlçe Örgütümüzün yanındadır”

 

YORUMLAR
  1. Partili dedi ki:

    Yerel yönetimlerde ilçe yönetimi her zaman belediyenin ve encümen kararlarının alınmadan önce gurub kararı alınan yerdir malesef bu SELÇUK ta uzun süre parti yönetimine sormadan belediye başkanları kafasına göre idare edildi ve ediliyor örgütü belediye başkanı dikkate almak zorundadirlar yoksa bir gün başkanlar müzesinde kendilerini bulurlar