site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP Selçuk İlçe Başkanlığı’ndan AK Parti İlçe Başkanı Girbiyanoğlu’na Cevap Geldi

CHP Selçuk İlçe Başkanlığı’ndan AK Parti İlçe Başkanı Girbiyanoğlu’na Cevap Geldi
19.11.2020
A+
A-

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu sosyal medya hesabı üzerinden Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e işçi ücretleri üzerinden Reklama Gelince Hay Hay, İşçiye Gelince Nanay! başlıklı bir açıklama yapmıştı.
CHP Selçuk İlçe Başkanlığı AK Parti İlçe Başkanının yapmış olduğu açıklamalara yine sosyal medya üzerinden cevap verdi.
İşte CHP’den gelen o açıklama…
Dün, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanının alışkanlık haline getirdiği, eleştiri ahlakına uymayan, nezaket dışı ve asılsız bilgilere dayalı paylaşımlarından birine daha üzülerek şahit olduk.
Sayın Atanmış İlçe Başkanı önce doğru bilgiye ulaşıp sonra fikir yürüterek eleştirisini paylaşmak yerine çamur at izi kalsın yöntemini tercih etmiş, belediyemizde çalışan KHK mağduru işçilerimizi siyasete bulaştırarak kendi siyasi çıkarlarına elet etme çabası içerisine girmiştir.
Atandığı günden bu güne kadar yapılan hiç bir Belediye Meclis toplantısına katılmayan bir İlçe Başkanının, daha İşçi temsilcileriyle yapılan görüşme süreci tamamlanmamışken, birden bire sözde işçi hakları savunuculuğuna soyunuyor olması şu anda oturmuş olduğu emanet koltuğu sahiplenme hırsındandır.
Sayın İlçe Başkanının bilmesini isteriz ki;
Gelecekle ilgili kişisel siyasi kariyer planlamanız uğruna çıkarınız neredeyse orada konumlanma çabanız ve işçilerimizi etkileyerek bundan siyasi rant sağlayacağınız beklentisi nafiledir.
İşçilerimizi KHK illetine mahkum eden, ve şu anda yaşamış oldukları mağduriyet ortamınının yaratıcısı ve sorumlusu siz olduğunuz halde, onların mevcut durumlarından medet umarak emeklerini siyasi beklentilerinize alet etme çabanız da nafiledir.
Belediye Başkanımız ile belediye işçilerimiz arasında kurulmuş olan bağı koparmaya yönelik manevralarınız, aslı olmayan , çarpıtılmış paylaşımlarla kamuoyunu ve işçilerimizi etkileme çabalarınız nafiledir.
Belediye çalışanlarımız çok iyi bilirler ki; göreve başladığından beri Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu SENGEL’ in birinci önceliği çalışanların emeklerinin karşılığını zamanında ödemek olmuştur. Corona salgınının yarattığı olumsuzluklara rağmen bu ilkesinden asla vazgeçmemiştir.
Belediye Çalışanlarımız çok iyi bilirler ki, geçmiş iktidarınız döneminde aylarca maaşlarını alamadıkları zaman ortalıklarda yoktunuz ve sesiniz hiç çıkmadı.
Belediye çalışanlarımız maaşlarını ödeyemediğiniz gerekçesiyle önlerine, sizi işten çıkaralım mı çıkarmayalım mı sorusunu sorduğunuz sandık konulduğunu da çok iyi bilirler Sayın Başkan.
Umarız Sayın Atanmış AKP İlçe Başkanı bundan sonraki süreçte işçilerimiz üzerinden siyasi rant elde etme hevesinden vazgeçer ve siyaset üreterek o çok istediği koltuğu hak etmeye çalışır.
Bu vesileyle ,Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Örgütü olarak bizler her zaman dürüst ve ilkeli siyasetten yana olduğumuzu ifadeyle, İşçi dostu olmadığı geçmişe dönük referanslarıyla tescilli olan bir partinin ilçemizdeki temsilcisi olan AKP İlçe Başkanı sayın Selim Girbiyanoğlu’nu Belediye Başkanımıza karşı kaleme almış olduğu, eleştiri sınırlarını aşan, gerçek dışı paylaşımından dolayı kınıyor, ilçemiz tarihinin en yüksek oy farkıyla seçilmiş olan Belediye Başkanımıza karşı saygılı olmaya davet ediyoruz.
CHP SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ

SELÇUK HABER’i Twitter da takip etmek için…
👇
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.