site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP Selçuk Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

CHP Selçuk Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
22.09.2012
A+
A-

CHP Selçuk İlçe örgütünce, İlçe örgütü Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili ve yeni tüzük gereğince en geç 3 ayda bir yapılması gerekli olan, katılımların da tüzük ile belirlendiği, İlçe örgütü Danışma Kurulu toplantısının ilki, CHP Selçuk ilçe binasında yapıldı. CHP Selçuk İlçe örgütünce her ay yapılması planlanan danışma kurulu toplantısına, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa ÜLGÜR ve İl yönetiminde Selçuk İlçe sorumlusu olan İl Başkan yardımcıları,  Dilek BİLGİN ile Fulya TÜRKELLİ katıldı.

CHP Selçuk ilçe Başkanı İbrahim ADIGÜZEL yaptığı açış konuşmasında:“Yaklaşan Yerel Seçimler Ülkemiz, Cumhuriyetimiz ve Partimiz için son derece önemlidir. Bütünlüğümüzün korunması, Laik cumhuriyetimizin devamı, bir avuç azınlığın değil geniş halk kitlelerinin insanca yaşaması daha güçlü bir CHP ile mümkündür. Cumhuriyet Halk Partisini güçlü kılabilmek ise ancak etkin bir örgütlenme ile başarılabilir.

Bu İlçe örgütü danışma kurulu toplantılarını, tüm partili üyelerimizin katılacağı Genişletilmiş İlçe örgütü toplantıları ile devam edeceğiz. Demokratik yöntemlerle ve de halkımızla birlikte, Ülkemizi bu iktidardan kurtarmanın öncelikli görevimiz olduğunun bilincindeyiz.

CHP İlçe Yönetim Kurulumuz, bu bilinçle, önümüzdeki Yerel Seçimlerde uygulayacağımız yol haritasını belirlemek ve yürütmek üzere ”SEÇİM ÇALIŞMALARINI YÜRÜTME KURULU” adı altında bir yapılanma oluşturmaya karar vermiştir. İlçe Başkanının Başkanlığında görev yapacak bu kurul öncelikli olarak Komisyonları ve bu komisyonlarla bir arada çalışmalar yürüterek diğer alt çalışma gruplarını ve sandık görevlilerini belirleyecektir. Gerek Yürütme Kurulunda, gerekse diğer çalışma gruplarında görev alacak arkadaşlar belirlenirken Gönüllülük ile Organizasyon ve planlama kabiliyeti esas alınacaktır.

Sistemli ve organize bir çalışmayla, yerel seçimlerdeki başarı çıtamızı hedeflediğimiz yüksekliğe çıkaracağımız inancıyla, sorumluluk alacak olan tüm arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

CHP Selçuk İlçe örgütü Danışma Kurulu toplantısı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.