site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

CHP İlçe Örgütünden Gökçealan Ziyareti

CHP İlçe Örgütünden Gökçealan Ziyareti
30.05.2015
A+
A-

CHP İlçe Örgütünden Gökçealan Ziyareti (1)

CHP Selçuk İlçe Örgütü, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde tempoyu yükseltti.

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimi köy ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda CHP ilçe örgütü Gökçealan’a ziyarette bulundu. Partililer Gökçealan’a alkış sesleri eşliğinde geldi. İlçe Başkanı Hasan Uysal ve partililer kahvehaneleri ziyaret ederken kadın kolları ise evleri ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Gökçealan Mahallesinde bulunan halkla sohbet eden CHP’liler, çiftçinin genel ve bölgedeki sorunlarını ilk ağızdan dinledi. Selçuk İlçe Başkanı Uysal; Aldığımız tepkiler, bizlerde yorgunluk falan bırakmıyor, bu bizi son derece mutlu ediyor. Selçuk’ta ve tüm mahallelerinde ulaşılmadık kimse kalmayacağını, sorunların yerinde tespit edilerek çözümlerin oluşturulacağını söyledi. Artan zamlarla birlikte çiftçinin ektiğinin karşılığını alamadığını söyledi.

Alkışlı ziyaretin en ilgi çeken karesi ise Gökçelanlı Mustafa Ceylan’ın CHP bayraklarıyla süslenen traktörü ve önünde Bu Traktör 8 Hazirandan Sonra Mazotu 1,50 Den Yakacak yazılı pankartıydı.

CHP İlçe Örgütünden Gökçealan Ziyareti (2)

CHP İlçe Örgütünden Gökçealan Ziyareti (3)

YORUMLAR
  1. Osmanoğlu dedi ki:

    chp boş işlerle uğraşma 7 haziran da yine öyle bir tokat yiyeceksinizki feleğiniz şaşacak.Dünkü fetih programını gördünüz artık eski Türkiye yok Osmanlı ve onun torunları geliyor.Bakalım başkanlık sistemi gelince nediye bağıracaksınız çünkü cumhuriyet yok artık.

    1. Dalyork dedi ki:

      Sanırım Cumhuriyet bu arkadaşa yaramamış. Artık ailesinden birine mi yoksa kendisine mi birşey yapmış bilinmez…

  2. selcuklu dedi ki:

    osmanoglu le oglum sen ne ictin ogle senin akturol oldugun bellı cumhuriyet olmasaydı
    sen ya yunanlı ya ing tohumu olacaktın ben türk olmaktan mutluyum gururluyum osmanlıya fazla özenme onlar simdiki gibi saray isleriyle ugrastılar sarayda carıyeler coktu fazla güneste kalma

  3. Efesli dedi ki:

    Osmanoglu sen okadar topraklarının nasıl kaybettiğimiz araştırdım ,