site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP İlçe Başkan Adayı Özge Yıldırım’dan Açıklama

CHP İlçe Başkan Adayı Özge Yıldırım’dan Açıklama
14.09.2013
A+
A-

chp-logoSevgili Cumhuriyet Halk Partililer;

Cumhuriyet Halk Partisi; özgür düşünceye sahip çıkan, din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın sosyal demokrasinin evrensel ilkelerini savunan, Atatürk ilke ve devrimlerinden ödün vermeyen doksan yıldır yeni filizlerle gençleşen dev bir çınardır. Partimiz, kurduğu Cumhuriyetin ve Atatürk ilkelerinin ilelebet devamını sağlayacak olan gençlere ve kadınlara sahip çıkmaktadır.

Atatürk’ün Bursa Nutku’nda işaret ettiği gibi, İstanbul Taksim Meydanında bir kez daha ortaya çıkan mücadele ruhu ve güvenle yurtseverler ülkesini savunmaktadır. Bu anlamda partimiz gençlerin dinamizm ve heyecanıyla, her yaştan parti emekçilerinin tecrübelerini birleştirerek büyüyen bir yapıya sahiptir. Bu büyüme ülkemizi emperyalizme peşkeş çeken AKP iktidarını korkutmaktadır.

Ülkemizi kaosa sürükleyen ve savaş çığırtkanlığı yapan faşist AKP iktidarından kurtarmak ve aydınlık, özgür ve demokratik bir ülkeyi yeniden kurmak için mücadele etmek her parti üyemizin görevi ve önceliğidir.

Bu bilinçle; bizler, ilçe örgütümüzün geçmişine sahip çıkmanın sorumluluğu ve geleceğe umutla bakmasını sağlayacak duruşuyla, örgütümüzü kucaklamak ve birlik içinde olmak istiyoruz. Amacımız kısır tartışmalara izin vermeden, kutuplaşmalardan uzak, gelecek için yeni politikalar üreterek partimizi yeni döneminde temsil etmektir.

Öncelikle Selçuk’ta CHP İlçe Örgütümüzün Yerel Seçimlerde bir kez daha başarıyla çıkmasını sağlamak ve Genel Merkezimizin çizdiği genel politikalarla partimizi 2015 genel seçimlerinde iktidara taşımak için gereken enerjiye sahip olduğumuz gibi Partimizin gelecek kadrolarını oluşturmaya da hazırız. Deneyim ve dinamizmin buluştuğu yepyeni bir ekiple, gerek ilçemize, gerekse partimize olumlu katkılar sağlayacağımızı düşünüyoruz.

Siz partililerimizin ve delegelerimizin vereceği güçle tüm partililerimize ve aday adaylarına aynı mesafede duran, adil ve hakkaniyetli davranan, hedef ve amaçları belli, parti içi demokrasiye katkı sağlayacak bu ekip için, yanımızda olacağınızı umuyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öngörüsü dahilinde “GEÇMİŞİMİZİ BİLEREK GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKMAYI” hedefliyoruz.

Saygılarımla.

Avukat Özge YILDIRIM
CHP SELÇUK İLÇE BAŞKAN ADAYI

Avukat Özge YILDIRIM : 1986 yılında Selçuk’ta doğdum. 2008 yılında Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldum. Hali hazırda Selçuk’ta avukatlık mesleğine devam etmekteyim.
Çeşitli dönemlerde gerek Sivil Toplum Kuruluşlarında gerekse CHP örgütünde aşağıda yer alan görevlerde bulundum;

-2000-2003 yılları arasında ADD Selçuk Şubesi Gençlik Kolları Başkanlığı
-2011-2012 yılları arasında CHP Selçuk Gençlik Kolları üyeliği
-2011-2012 yılları arasında Gençlik Kolları MYK üyeliği ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı
-2010-2013 yılları arası CHP Selçuk İlçe Başkan Yardımcılığı

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Yıllar önce yapılan milletvekili seçimlerinde Rahmetli Vedat Sengel Millet vekili adayı olmuştu.Yine parti içi birbirini çekememezlikten dolayı,sen yaşlısın ben gencim, sen kazanma, ben kazanayım kavgası yüzünden O dönem Ödemiş Milletvekili Neccar Türkcan az bir farkla Milletvekili oldu.Yani bu gün yaşlı dedikleriniz dünün gençleriydi.Bu günün geçleri ise yarının yaşlıları olacak, şunu kimse unutmasın ki.! Bu gün kim ne yaparsa yarının gençleri de onlara aynısını yapacak.Gün birlik beraberlik günüdür, yarın çok geç olabilir.Demokratik bir seçim olur inşallah.Gerçek CHP li.