site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Verilecek Göreve Hazırım

Verilecek Göreve Hazırım
31.07.2015
A+
A-

Ankara CHP Genel Merkezi kulislerinde uzun zamandır konuşulan karayağız bir genç. Yerel yönetimlerde uzman. Ailece partinin mutfağından gelen bir isim. Annesi Ayfer Cömert şu an Partinin Kadın Kol. Gen. Bşk. Yrd. Partinin şu an Kurultay Delegesi olan Emir Cömert. Çankaya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslar Arası İlişkiler bölümü mezunu. Fransa Strazburg’da Yerel Yönetimler konusunda yüksek lisansını tamamlayan Cömert, Parti meclis üyeliği, Gençlik Kol. Gen. Bşk seçimlerine aday olmuş. 2010-2012 yılları arasında CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı da yaptı.

Sohbet etme imkanı bulduğumuz Emir Cömert Selçuk Haber aracılığı ile şunları söyledi; “Açıkçası ailece partinin tozunu yutmuş ve partimize çıkarsız gönül vermiş bir aileyiz. Selçuk ilçesinde sevgili eşimin babası da yıllarca CHP ilçe başkanlığı yaptı. İster, istemez ziyarete gittiğimde çevremle, arkadaşlarla partili yöneticilerimizle siyaset konuşuyoruz. Bizler bu partiye gönül vermiş yürekli ve damarlarımızdaki kanın asilliğine kadar CHP’liyiz. Edirne’den Kars’a kadar verilecek, Genel Merkez tarafından emredilecek her göreve valizimizi alır koşarız. Açıkçası görev istenmez, partili tarafından verilir” dedi.

Emir Cömert’i Selçuk basını olarak takip edeceğimizi belirtir, kendilerine başarılar dileriz.

Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. Emekli dedi ki:

    Emir sana verilen her görevi yapacağına inancımız tamdır.Keşke senin gibi pırıl pırıl aydın gençler siyaset yapsa ve fırsat verseler daha güzel olur.Emir’in eşi de siyaset ocağından gelir ve ona en iyi desteği verecektir.

  2. Anonim dedi ki:

    biraz kendine güvenin olsaydı da seni destekleyen kişileri yarı yolda bırakıp adaylıktan çekilmeseydin

  3. Selçuk dedi ki:

    Neden adaylıktan çekildiğini çok iyi biliyorsunuz. Başkanım bunu konuşmasında çok iyi anlattı. Onu destekleyen kişiler hala sapa sağlam arkasında, daha da gurur duyuyoruz onunla.