site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP ‘de o adaylardan ilk açıklamalar

CHP ‘de o adaylardan ilk açıklamalar
16.01.2019
A+
A-

CHP tarafından İzmir’in 4 ilçesinde Belediye Başkan Adayları açıklandı. Açıklanan Belediye Başkan adaylarından ilk açıklamalar geldi. İzmir’de 2014 yılında yapılan seçimlerde AKP’ye kaptırılan ilçelerden aday olan isimler şu mesajları verdi:

İŞTE O AÇIKLAMALAR:

CHP tarafından İzmir’in Aliağa İlçesi’nde Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Özcan Durmaz’dan ilk açıklama geldi.

“ALİAĞA’YI YENİDEN KAZANACAĞIZ”

CHP’li Özcan Durmaz yaptığı açıklamada Aliağa’yı yeniden CHP’ye kazandıracaklarını belirterek: “Beni bu onurlu göreve layık gören partime çok teşekkür ediyorum. Onurlu ve zorlu bir görev aldım, bu görevin hakkını vereceğimin sözünü veriyorum. Bu güne kadar bize inanan ve desteğini esirgemeyen partililerimizin ve hemşerilerimizin yüzünü kara çıkarmayacağız. 2014’te kaybettiğimiz Aliağa’yı yeniden kazanacağız. İlçemizi demokratik, şeffaf yönetim anlayışıyla, adil ve dürüst bir belediyecilkle buluşturacağız, hep birlikte ‘Martın sonunda bahar’ı yaşayacağız. Bu kararın ve çıkacağımız yolun başta Aliağamız olmak üzere, tüm bölgemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Hemşerilerimiz takdir ederek görev verirlerse Aliağamız için en iyisini, birlikte ve ortak akılla hayata geçireceğiz. Bize destek veren vermeyen tüm hemşerilerimizi kucaklayacağım, tüm Aliağa’lı hemşerilerimizin belediye başkanı olacağım. Aliağa’yı barışın, huzurun ve dayanışmanın başkenti yapacağız” dedi.

“SEÇİMİ BÜYÜK FARKLA ALACAĞIZ”

Kınık’ta CHP adayı olarak gösterilen Ahmet Özkan seçimi büyük farkla alacaklarını belirterek: “ Bu karar partimize ve ilçemize hayırlı olsun. Seçimi en az yüzde 60 ile alacağımızı düşünüyoruz. Örgütümüzle birlikte çok çalışacağız” dedi.

“ÇOK ÇALIŞIP KAZANACAĞIZ”

Ödemiş Belediye Başkan Adayı Cumhur Şener: Allah utandırmasın. Ödemiş’te biz açık ara farkla öndeyiz. Hayırlısı olsun. Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da bölge koordinatörü olarak yaklaşık 5 yıldır çalışıyorum. Dolayısıyla bu çalışmamdan dolayı yöreyi çok iyi biliyorum Çalışıp kazanacağız.

“BÜTÜN KEMALPAŞA’YI KUCAKLAYACAĞIZ”

Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Rıdvan Karakayalı: Bütün Kemalpaşa’yı kucaklayarak tekrar başkan adayı olduk. Hedefimiz Kemalpaşa’yı yeniden partimize kazandırmaktır. (CHP açısından zor görünen bir ilçe şeklindeki yorumlar için) Ben zoru başaracağım. Göreceksiniz açık ara farkla da ipi göğüsleyeceğiz.

Ege’nin Sesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.